Bugün tayinim çıkan okula giderek 2. Dönem BT rehberliği konusunda okul yönetimi ile görüştüm. İlişik kesmeler daha yapılmadığından sadece BT rehberliği için görüştük. Sabah 8 de okulda olabileceğimi ama saat 14:00 çıkmak istediğimi söyledim. Onlarda dersler bitene kadar kalmam gerektiğini böyle bir talep için birşey diyemeyeceklerini belirttiler. Bende o zaman görev talep etmeyeceğimi söyledim. 14 Saat ders var okulda. o zaman yine okulun işlerine yardım edersin dediler, ben de net bir şekilde hiçbir şeye karışmayacağımı söyledim. Sadece görevim ne ise o. Bu tür bir başlangıcın olumsuz olduğunu söylediler ben de hak verdim. Her iki taraf içinde olumsuz oldu. Okuldan ayrıldım. Müzakere masasına oturmuş gibi hissettim ya da pazarlık masasına. Halbuki okul için çok faydalı olacağımı düşünüyordum. Yapmayı planladığım yada başka okullar için hazırlamış olduğum projeleri bir kenara koydum. Bu gidişle sürekli zıtlaşma yaşayacağız gibi görünüyor.
Okul yönetiminin bir kabahati yok tabi bu durumda zira bu yazıları onlar çıkartmıyorlar... Bakalım 2. tur görüşme olacak mı?
Okul yönetiminin bir kabahati yok tabi bu durumda zira bu yazıları onlar çıkartmıyorlar... Bakalım 2. tur görüşme olacak mı?