Hocam sen kibar bi dille isteğini söylemişsin, anladığım kadarıyla onların cevap dilide çok sert değil, ayrıca sizden istedikleri kanuna aykırı birşey değil; mesainizi gösteren yazı var(btr: eğitim öğretim süresince ifadesi yer alıyor). zaten işiniz olduğunda erken çıkabileceğinizi söylemişler, bence bu bile sizin için bir sinyal olmalıdır.
Daha ilk karşılaşmamızda, bana gelip saat 2 de çıkarım diyen birine karşı ilk hissedeceğim şey antipatidir.
Göreve başladıktan sonra senin btr görevini layıkıyla yerine getirdiğini görünce yumuşayacaklarını, mesai saatlerinin esneyeceğini tahmin ediyorum.
Pazarlık yapiyim derken çok zıtlaşarak kendinden soğutma. ikinci dönemde illa ki yeni ders programı yapılacaktır ve 14 saat dersi sabah,öğle ve öğleden sonra şeklinde 4 güne dağıtıp 5.güne de nöbet yazmak idarenin elinde.
ayrıca atandığın kurumda en az 2-3 yıl kalacaksın ve bu süreyi inatlaşma, asık suratlar, sıkıntı, stres içinde geçirmek, günde 30dk - 1 saat okulda fazla kalmaktan daha kötü bence.
Eğer BTR olursan da okulda yapacağın işlerde çok esneklikte tanıma, bi çok arkadaşın yaptığı hataya düşme. fotoğraf küçültme işini yap, bilgisayarda virüs varsa temizle, excelde formül yazamadıysa göster.......(mesleğimizle ilgili olan ve onların yapamayacağını bildiğin şeyleri yap) ama verilen her işi de yaparım deme! eğer her işi yaparsan devamsızlık girişini bile sana yaptırmak isterler, senin sınırını bilsinler.