miracle1985' Alıntı:
Şube müdürüne gittik kapatacaksın sınıf yapacaksın dedi. Bana da ders vericekmiş müdür, normal sınıfta derse girecekmişim. Bilgisayar olmadan da derse girebilirmişim. Benim 6 saat dersim var ki deyince şube müdürü sen merak etme ben seni başka okula da görevlendiririm dedi. 6 saatten hergün 5 okula gidicem herhalde bu dediğine göre.İl formatörüyle konuştum 4+4 yüzünden bişey yapamıyoruz kapatırlar doğrudur sizi bt sınıfı olan bi okula formatör olarak görevlendirelim dedi.Hani diyorsunuz yaa oo yazıyı göster kapattırma.. Kime ne anlatayım arkadaşlar? Şube müdürü dinlemedi bile bizi.Bilmeden etmeden sınıfı kapat bu öğretmene de ders ver tamam sorun çözüldü.İnsanlara derdimi anlatamıyorum.Sanki türkçe öğretmeniyim 30 saat dersim var da okul beğenmiyorum muamelesi görüyorum.
Bir de verdiğiniz linkteki yazı samsun iline ait. Ben bunu müdüre göstersem bana bu bizi ilgilendirmez samsuna ait bu demez mi?
Sayın hocam bakanlıktan çıkan yazıyı paylaştım yukarıda. Tekrar paylaşıyorum. Bunu şube müdürünün önüne koyun bakalım, o zaman ne diyecek. Hiç olmadı arayın bakanlığın bu yazıyı çıkaran birimini, okulum kapatmak istiyor, sizin böyle böyle yazınız var, ne yapabilirim, okuluma, ilçeme anlatamıyorum derdimi diye...