Hocam aç demek kolay okuma salonuna 2 bilgisayar koydum faresini bile alıp gitmişler. Hemen oyunlar getirilmiş flasta filmlermi istemezsin neler neler mecburen biostan usb leri kapattım. Okul büyük sürekli bir iş oluyor BT yi açsam başında bekleyemediğin zaman neler olabilir bilmiyorum. Benden önce olanları anlatayım kasalar açılmış içinden güvenlik kartları sökülmüş oyunlar yüklenmiş o kadar ki DNS ler verip bazı yerlere girmeye çalışıyorlar hafıza kartlarında usb lerde neler getirebileceklerini siz düşünün. Herkes okulunun durumuna göre yorum yapmalı küçük okullarda açılabilir ama büyük okullarda çok zor onun başınımı bekleyeceksin sağa sola gidip başka işlerlemi uğraşacaksın haa geçenlerdede BT sınıfının anahtar deliğine bişeyler sokmuşlar kilidi değiştirmek zorunda kaldım hemen BT ler dağıtılması sınıflaraergun833' Alıntı:mesai satlarinde devamlı açık sadece ben yemeğe gittiğimde kapatıyorum.
bence bazı formatörler verilen görevleri tam anlamıyla yapmıyorlar.
halka açın diye bir yazı var hiç mi görmediniz.
bırakın halka açmayı bari öğrencilerinize açın.
aldığınız üçretin hakkıonıu verin.
biraz ağır konuştum ama yarası olan üstüne alınsın.
nermin_böte' Alıntı:ben açıorumda ne oluyor çocuklar internete girip şarkı müzik dinliyor,sanatçıları takip ediyor,kimisi oyun oynuyor ..bende çobanlık yapıyorum resmen.. sinir oluyorum bu duruma ..zamanımı ve maneviyatımı çalan meb e yönetmeliğe herşeye sinir oluyorum..psikoloji felan kalmadı
s_bote' Alıntı:nermin_böte' Alıntı:ben açıorumda ne oluyor çocuklar internete girip şarkı müzik dinliyor,sanatçıları takip ediyor,kimisi oyun oynuyor ..bende çobanlık yapıyorum resmen.. sinir oluyorum bu duruma ..zamanımı ve maneviyatımı çalan meb e yönetmeliğe herşeye sinir oluyorum..psikoloji felan kalmadı
:+1:
s_bote' Alıntı:öğrencilerin kullanımı ücretli olamaz, formatörseniz görevimiz zaten lab.ı kullanıma açık tutmak.
çıktı için ben ücret almıyorum çünkü çok az gelen var.
:+1:nermin_böte' Alıntı:ben açıorumda ne oluyor çocuklar internete girip şarkı müzik dinliyor,sanatçıları takip ediyor,kimisi oyun oynuyor ..bende çobanlık yapıyorum resmen.. sinir oluyorum bu duruma ..zamanımı ve maneviyatımı çalan meb e yönetmeliğe herşeye sinir oluyorum..psikoloji felan kalmadı
s_bote' Alıntı:nermin_böte' Alıntı:ben açıorumda ne oluyor çocuklar internete girip şarkı müzik dinliyor,sanatçıları takip ediyor,kimisi oyun oynuyor ..bende çobanlık yapıyorum resmen.. sinir oluyorum bu duruma ..zamanımı ve maneviyatımı çalan meb e yönetmeliğe herşeye sinir oluyorum..psikoloji felan kalmadı
:+1:
hocam kafe mi işletiyoruz, bu insanlık dışı çalışma esaslarına karşı çıkacağınız yerde onay veriyorsunuz, benim okulda bt sınıfı bilgisayarları valilikten bağışlanmış 6 taneye yakın idareye dağıtılmış projeksiyonu müd. yardımcısı, dersanesine götürmüş formatör olsam ben bu labı niye açayım yazıcı falan da yok varsa da gitmiştir..teymirx' Alıntı:BT sınıfları hafta içi hergün öğrenci ve veli kullanımı için açılmalıdır.