bt sınıfı ve dyned

Kodla Büyü

zeus_ekin

Site Gezgini
arkadaşlar okulunuzda dyned derslerini nasıl işleniyor ingilizce öğretmeni bugun yanıma gelerek hocam bilgisayar dersinde çocuklar dyneda girecek ve çocuklarada bu şekilde söylemiş bt sınıfına gelir gelmez dyned girecez öğremenim diyorlar okullarınızda nasıl yapıyosunuz bu dynedın işleyişini şimdiden teşekkürler

yok öyle birşey hocam. kendi dersinde getirsin öğrencileri. sizin dersinizi neden gasp etmeye çalışıyor. Tabii onaların dersleri dünyanın en önemli dersleri ya gerisi yalan :x

Öyle bişeyolabilir mi :? Kendi dersinde lab müsait olursa getirsin yoksa işlesin dersini. Dyned ten verim alabilineceini sanmıyorum zaten. Her öğrenciye bi bilgisayar düşmüyo düşse bile hepsi aynı anda internete bağlanmıyo...

ya ne saçmalamış ingilizce hocası. hangi akıl ve mantıkla söylemiş böyle birşeyi.

İngilizce öğretmeni girdiği her sınıf için haftalık ders saatinin 1 saatini dyned ayıracak ve öğrecileri kendisi lab. getirecek tüm öğrenciler dynede girecek. Lab. kullanım çizelgesinde dyned için zaman ayarlaması yapıyorsunuz ing. öğretmenleri ile (Tabi öğrenciler girmemek için banane uydurmazsa internet yok, kulaklık çalışmıyor, bilgisayarda ses yok vb. kendileri yaratıyorlar bu sorunları. Bu arada sağlam olan kulaklıkların hepsi bozuluyor zamanla ve dertleri hiç bitmiyor)
Yani bizim okulda uygulama böyle ama bunu uygulayan okul az tabii

İngilizce öğretmeni "Hocam ben bilgisayrdan anlamıyorum kayıtları beraber yapalımmı" dedi. Bende yardımcı olurum hocam dedim kayıtların hepsini ben yaptım. Kulaklıkların çoğu bozuktu kaynak bulup çoğunu yeniledim. Bt sınıfını dyned için hazır hale getirdim beklemeye başladım nezaman dynede başlıcak diye. 1 hafta geçti müdüre derslerimi yetiştiremiyorum çocuklar bilgisayar dersinde dyned çalışsın demiş.
Bende bir sinirlendim müdüre de kendisine de benim belli müfredatım var ben onu okutacağım dedim. Bu sorumluluk benim değil dedim. Beni buraya dyned için öğretmen yapmadılar dedim. Bi güzel azarladım..
Oh ne güzel ya hem herşeyi sen yap üstüne de dersinde dyned çalıştır. Kesinlikle kabul etmeyin arkadaşlar. Herkes sorumluluğunu bilsin. Boş saatlerinde gelsin kullansın Bt sınıfını..

bana da dersimde dyned çalıştırıp çalıştıramayacağımı sordular 'hayır benim bi müfredatım var' dedim. Saçmalıyorlar artık ya bu saygısızlık tamamen! Ama başka bir çözüm bulmuşlar öğleden sonra boş saatlerde labı dyned çalışması için açacağım (formatör olduğum için hep okuldayımzaten) yani yine başıma kaldı. İngilizcecilerin gelip de başlarında duracağını sanmıyorum. Labı açarım çalışan kendi çalışsın uğraşmam .

BBNET
Geri