akasya65 Site Gezgini Mesajlar 75 12 Ekim 2023 #1 Arkadaşlar BT sınıfında başta youtube olmak üzere girmesini istemediğim bir çok site var bunları kısıtlamak için bir program kullanan var mı acaba?
Arkadaşlar BT sınıfında başta youtube olmak üzere girmesini istemediğim bir çok site var bunları kısıtlamak için bir program kullanan var mı acaba?
H hamzali Misafir 12 Ekim 2023 #2 Sayın hocam, Windows'ta bir ayar vardı diye hatırlıyorum. Ama nasıl olduğunu unuttum açıkçası. Weiterleitungshinweis Buraya bir baksanız belki faydası olur. Ama ayrıca bu iş için kullanılan programlar da var. Bi araştırmak lazım. Microsoft Family Safety kullanarak web sitelerini ve aramaları filtreleme - Microsoft Desteği Windows, Xbox ve mobil cihazlarda uygunsuz web sitelerini ve aramaları engellemek için aile koruması ayarlarını kullanın. support.microsoft.com Böyle bir bilgi de var. Size Özel Hosting Platformu - Hostinger ile Online Ol Web hosting çözümünüzü seçin ve kusursuz bir web sitesi yapın! Paylaşımlı barındırma, bulut sunucu ve VPS, domain, SSL; her şey burada. www.hostinger.web.tr Weiterleitungshinweis
Sayın hocam, Windows'ta bir ayar vardı diye hatırlıyorum. Ama nasıl olduğunu unuttum açıkçası. Weiterleitungshinweis Buraya bir baksanız belki faydası olur. Ama ayrıca bu iş için kullanılan programlar da var. Bi araştırmak lazım. Microsoft Family Safety kullanarak web sitelerini ve aramaları filtreleme - Microsoft Desteği Windows, Xbox ve mobil cihazlarda uygunsuz web sitelerini ve aramaları engellemek için aile koruması ayarlarını kullanın. support.microsoft.com Böyle bir bilgi de var. Size Özel Hosting Platformu - Hostinger ile Online Ol Web hosting çözümünüzü seçin ve kusursuz bir web sitesi yapın! Paylaşımlı barındırma, bulut sunucu ve VPS, domain, SSL; her şey burada. www.hostinger.web.tr Weiterleitungshinweis
volkankey Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 2,893 12 Ekim 2023 #3 hosts dosyasını değiştirerek engellemek en güzeli ama google chrome da blocksite uzantısı da işe yarıyor
hosts dosyasını değiştirerek engellemek en güzeli ama google chrome da blocksite uzantısı da işe yarıyor