:-1: :-1:
ist_koord' Alıntı:Sayın Hocam;
Bilge Bey sizler adına birşeyler yapabilmek için uğraşan bir arkadaşımızdır. Organizasyondaki kişilerle irtibata geçip talepte bulunmuştur, bu sizi neden rahatsız etti anlamadım.
Kendisi yayın ekibinde yada içeriği belirleme ekibinde değil ancak malesef niyeti iyi birşeyleri ifade etmek için enerji harcayan birkaç meczuptan birisi.
Benimde bilgim dahilinde grup başkanımızla görüşerek bilgilere ulaşabilmektedir.
Amann ne olursa olsun diyen 12000- 200 = 11800 öğretmenimizden birisi değilseniz sizinde genel müdürlükteki idarecilerimizle irtiabata geçmenizi Bilge Bey veya ben sağlayabiliriz ki zaten Bakanlıkta öğretmenlerle en sıcak ilişkiler içinde olan genel müdürlük YEGİTEK'tir, sizde birazcık enerji harcarsanız aynı bilgilere ulaşabilirsiniz.
görmediğin daha iyi olmuşsmhs' Alıntı:arkadaşlar bu hafta canlı yayın yok muydu, ben mi göremedim?
vex_alex' Alıntı:Ben bu programın şu mantığını anlayamdım. Esas problemlerimizi bu bir politik karardır biz karışamayız, ilgili birimlere ileteceğiz denilip daha sonra bu bir bilişim sohbetleri programıdır demesi ne ironi bir durumdur! Bir bilişim öğretmenine programı nasıl kulanacaksınız, program nasıl kurulur bilgisini vermek ne abes iştir, ne ayıp şeydir! O programı anlatan meslektaşım nasıl haya etmedi de anlattı öyle. Ben izlerken yüzüm kızardı. Bir bilişim öğretmenine bilgisayar programı öğretmek ne acıdır. Programın ismini ver, örnek uygulama göster ama öğretmek de ne demek! Hem yapılandırmacı yaklaşım diyeceksin hem etkinlik tabanlı diyeceksin sonra da eleştirdiğin noktada öğretmenine kullanım bilgisini ver. Biz hani öğrencilerimize kullanmayı öğretmeyecektik? Siz neyi ne amaçla öğretiyorsunuz yahu? Ayıptır, bu kadar da aşağılanmaz BT öğretmeni. Ayıp!
her hafta ısrarla gelen yazılara inat programı takip etmeme kararımı uyguladığım için bilmiyorum durumu fakat bu dilekte bulanan "akıllı" meslektaşımızı neden ben de alkışlamayayım ki :alkis:s_handan' Alıntı:programa bağlanıp yaz tatilinde çalışalım diyen arkadaşımı tebrik ediyorum..