BT ve Tasarım Dersi var ? Dedi

Kodla Büyü
Temel bilgisayar okur yazarlığı kaldırmış lar yerine tasarım koymuşlar. :+1: bilgisayar dersleri KALDIRILMAMIŞ :++: :++: :++:

Benim Anladığım, BT derslerinin büyük ihtimalle içeriği değiştirilecek ve dersimiz seçimlik ders olacak

bu ders nerde okutuluyor ya marsta mı burası neresi nerde yasıyom ben ben kimim ? kendğmden terettut etmeye başladım. bt ve tasarım dersi muhahaahah

s_kajmeran' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
Bilgisayar Dersleri kaldırılmadı dedi... :idea:

Zaten yoktu neyi kaldıralım demek istedi...

BT'de, 1-8 basamakları sanırım sayın bakan bilgisayar okur yazarlığı olarak görüyor. ben onu anladım.
Ve teknoloji tasarım dersini bilgisayar dersi sanıyor...

Büyük İhtimalle... :+1:

Zaten bant kaydıydı sanırım... Bakan kendi çaldı kendi oynadı, Birand her devrin has adamı olmaya devam etti... Süper ortalar yaptı bakanımıza, zaten unuttuğu yerleri bakan kendi sorup kendi cevapladı.

Bize düşen yine belirsizlik oldu Bilgisayar okur yazarlığı dersi zaten yokmuş, BT ve tasarım dersleri kaldırılmamış devam ediyormuş. Ne anlarsanız bu işte...

Hadi sağlıcakla uyuyalım saygıdeğer en güçlü koyun sürüsü neferleri, saygıdeğer öğretmenler; bizler...

Buna akpli yada eğitim bir senli bir bilgisayar öğretmeni böyle bir dersin olmadığını söylesin başkasını dinlemeyecek gibi. Ağzıma ne gelirse sayıyorum artık dünyadan bihaber milli eğitim bakanımız var daha öyle bir dersin olmadığını bile bilmiyor.

Ö.DİNÇER yine BT TASARIM dedi.

arkadaşlar gece izledim 32. gün'ü, geçen konuşma şöyle:

m.ali birand: bilgisayar dersinin kaldırıldığı yönünde söylentiler var,doğru mu?
ö.dinçer: hayır kaldırılmadı, onun yerine şu anda bilişim ve tasarım dersi var?

bakan hem kamuoyunu hem bizi kandırıyor, ne zaman biri bakana gerçeği farkettirecek.?
" bt ve tasarımı" dersi var da benim mi haberim yok.

Re: Ö.DİNÇER yine BT TASARIM dedi.

bilşim ve tasarım dersi çok mantıklı inşallah olurda bakan bizide şaşırtmış olur

hocam bakan şu an okutulduğunu söyledi, olacağını değil yani.

bizim "bilişim teknolojilerini" dersini kastediyo, onu da farklı bişey sanıp kaldırılmadı sanıyor, bence danışmanları yanlış bilgilendiriyor bakanı.

lütfen ankarada çalışan bt öğretmenlerimiz bakana ulaşabilirse böyle "bilişim ve tasarım" diye bir dersin olmadığını anlatsın.

BU DERS BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ ÖĞRETMENLERİNİN TEK KURTULUŞUDUR.HAZIR BAKAN BU DERSE YOĞUNLAŞMIŞKEN YÜKLENELİM BU DERSİN OLMADIĞINI BAKANA İLETELİM BU DERS KONULSUN İSTEYEN FORMATÖR OLARAK TAKILIR İSTEYEN ÖĞRETMENLİK YAPAR DERSİNE GİRER...AMA BUNUN İÇİN TWİTİRDAN BAKANA YÜKLENMEMİZ GEREKİR.
HE HİÇ BİRŞEY YAPMADAN YATAN HOCALAR BURADADA AĞLAMASIN

her-telden-f29/bt-dersi-gereklidir-twit-kampanyasi-t84205.html

bu adama ulaşmak gerçekten zor mudur?

adan daha ne dersi okuttuğunu bilmiyor ki :verymad:

bizde bu ders varmış gibi yapalım o zaman hatta bakanım bu dersin içeriğini biraz daha zenginleştirelim falan diyelim. delinin biri kuyuya bir taş atmış biz o taşı çıkartmayalımda orada taş var ama küçük yeterli değil diyelim olmas mı?

Arkadaşlar yeni müfredat çıkana kadar bir şey belli olmayacak bence.

Geri