BT ve Tasarım Dersi var ? Dedi

Kodla Büyü
Re: Ö.DİNÇER yine BT TASARIM dedi.

cefecan' Alıntı:
Arkadaşlar yeni müfredat çıkana kadar bir şey belli olmayacak bence.

yeni müfredat değil hocam adam şuan bu dersi okutuluyor diye biliyor.

adam baka baka yalan söylüyor yada gerçekten durumdan haberi yok.... yada teknoloji tasarım dersini bilgisayar tasarım dersi olarak söylemiş biri, bu da öyle sanıyor Allah sonumuzu hayıretsin....

ok_series' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
s_kajmeran' Alıntı:
ok_series' Alıntı:
Bilgisayar Dersleri kaldırılmadı dedi... :idea:

Zaten yoktu neyi kaldıralım demek istedi...

BT'de, 1-8 basamakları sanırım sayın bakan bilgisayar okur yazarlığı olarak görüyor. ben onu anladım.
Ve teknoloji tasarım dersini bilgisayar dersi sanıyor...

Büyük İhtimalle... :+1:

:+1:

bence boşuna tezler üretmeyelim bakan kafasına koyduğunu gerçekleştiriyor ve bu değişmeyecek bizlerde elimizden hiçbirşey gelmediği için uyacaz.Heryere mail attım bimer,meb,akim hiçbir olumlu sonuç bırak sonucu cevap bile alamadım.Görmüyormusunuz yukarıda bazı arkadaşlar bilişim teknolojileri ve tasarım daha iyi olacak diyor kendi branşımıza bile sahip çıkamıyoruz kardeşim sen neden o kadar çok puan almaya çalıştın o zaman, teknoloji tasarım okusaydın

bakanla biz yüzyüze görüşemedikçe bakan gerçeği asla öğrenemeyecek, kim soracak bakana bt ve tasarım dersi yok diye.

beyazgolge' Alıntı:
bizde bu ders varmış gibi yapalım o zaman hatta bakanım bu dersin içeriğini biraz daha zenginleştirelim falan diyelim. delinin biri kuyuya bir taş atmış biz o taşı çıkartmayalımda orada taş var ama küçük yeterli değil diyelim olmas mı?

:puhaha: :puhaha: :puhaha:

bdogretim' Alıntı:
bilişimtasarımıdiyebirdersyok şeklinde twitter'da yazarsak diyecem de, twitter kullanan BT öğretmeni çok az sanırım. Hiçbir işe yaramayacak.
hocam ben dün akşam bunu 32.güne attım.
neye bence dersin adı bilgisayarken bt oldu ya o bunudan bahsediyor. ve şu anda resmen ders kalkmadı. tabii ders saatlerimizin az ve okullarda seçilmediğini demek ki kimse bu şahsiyere söylemiyor. ders var kalkmadı diyolar teoride bu doğru tabii pratikte öyle değil ama... ve bilgisayar öğretmneleri teknoloji tasarıma da atanabiliyor dediler bu zavallıya o da sürekli tasarım dersi var diyor onu da bilgisayar dersi sanıyor. yanii yeni bir ders ya da müfredat değişikliği yok benim anladığım kadarıyla. durum yine içler acısııı....

Arkadaşlar izlemek isteyenler için link
http://tvarsivi.com/player.php?y=11&z=2 ... 2001:30:00
Diyalog aşağıda ne anlayacaksınız sizler bunlan bakalım?
MALİ BİRAND:Bilgisayar dersi kalkmıyor demi?
BAKAN:Hayır kalkmıyor.Bilgisayar okuma yazma dersimiz yok zaten ama Bilgisayar Tasarım derslerimiz var.
MALİ BİRAND:Bilgi teknolojileri dersleri kalkmıyor mu?
BAKAN:Bilgisayar okuma yazma derslerimiz yok zaten, şu anda da yok. Ama BT ve Tasarım derslerimiz var
MALİ BİRAND:Onlar duruyo, onlarda bişey yok.Çünkü öyle bir söylenti çıktı kaldırılıyor falan diye.
BAKAN:yok

Bi de çocuklara öğrenme yöntemlerinden en çok hangisini tercih edersiniz diye araştırma yapmışlar Çocuklar %31 oranında bilgisayardan kendim çalışarak öğrenirim demiş, öğretmenden öğrenirim diyenler %19 da kalmış.Çok ilgisini çekmiş bakanımızın. Giderek dünya bu alana kayıyormuş... Yakında tüm dersler bilgisayar üzerinden verilir belki öğretmene de ihtiyaç kalmaz artık....

cakkoyun' Alıntı:
"bilgisayar" dersi "bilişim teknolojileri" oldu ya onu kastediyor.
Bilişim Teknolojilerini de Bilişim Tasarımı zannediyor... Aslında ortada hiç bir çalışma yok... Hayali birşeyden bahsediliyor ve biz bunun üzerinden hayaller kuruyoruz...

Biz burada ne yazarsak yazalım aramızdan birisi çıkıp yüzyüze konuşmadıktan sonra havanda su döveceğiz.

ya arkadaşlar safmısınız yüzüne söylemeliyiz bağırtıları ne siz sanıyomusunuzki bunun vaar olduğunu düşünüyor aptal değil ya bu adam madem ders var neden bilgisayrcılar böyle isyanda diye hiçmi sormaz danışmanına arkadaşlar buna politika derler siyaset oyunu derler geçi cümlelerle üstünü örtme derler ne demesini bekliyordunuz evet ya özür dileriz bi hata ettik bilgisayarcıları madur ettikmi yok öyle bişey dedi geçiştirdi akp siyaseti bu geldiğinden beri. ama benim saf iyi niyetli öğretmenim kesin bilmiyordur bilse böyle demez diye düşünüp kendi kendine aklar bakanını:)) siyaset oyunuyla uğraşmak boş bizim kafamızda vicdanımızda bunları kaldırmaz arkadaşlar boşverin.

hamuş' Alıntı:
bence boşuna tezler üretmeyelim bakan kafasına koyduğunu gerçekleştiriyor ve bu değişmeyecek bizlerde elimizden hiçbirşey gelmediği için uyacaz.Heryere mail attım bimer,meb,akim hiçbir olumlu sonuç bırak sonucu cevap bile alamadım.Görmüyormusunuz yukarıda bazı arkadaşlar bilişim teknolojileri ve tasarım daha iyi olacak diyor kendi branşımıza bile sahip çıkamıyoruz kardeşim sen neden o kadar çok puan almaya çalıştın o zaman, teknoloji tasarım okusaydın
okudunda noldu hizmetli senden fazla alıyor. lise mezunu memur olaydın ya diyecektin heraldei.

BT TASARIM DERSİ

ARKADAŞLAR MEMURLAR NET FORUMLARDA YAZANLARA GÖRE BT TASARIM DERSİ GELİYOR.... HADİ HAYIRLISI BAKALIM BİZİM İÇİN İYİ BİR GELİŞME GİBİ

Re: BT TASARIM DERSİ

simpleLife' Alıntı:
ARKADAŞLAR MEMURLAR NET FORUMLARDA YAZANLARA GÖRE BT TASARIM DERSİ GELİYOR.... HADİ HAYIRLISI BAKALIM BİZİM İÇİN İYİ BİR GELİŞME GİBİ

memurlar nette yazanlar kimler daha bakan bilmiyor ne olacağını onlar nereden biliyorlarmış. Çıkar yarın var der yarından sonra yok der sizi bilmem ne yaptım der. Alışkınlar ne de olsa bilimsellikten, öğrenciden, eğitimden anladıkları yok. Zaten eğitimle de işleri amaçları belli. Amaçları doğrultusunda birşey yapıyorlar. Amaçları yerine gelsin de diğerleri önemli değil. Umurlarında da değil zaten. Yaptım oldu.

beyazgolge' Alıntı:
bizde bu ders varmış gibi yapalım o zaman hatta bakanım bu dersin içeriğini biraz daha zenginleştirelim falan diyelim. delinin biri kuyuya bir taş atmış biz o taşı çıkartmayalımda orada taş var ama küçük yeterli değil diyelim olmas mı?
ilk adımı site yönetiminden bekliyoruz sitenin adı bilisimtasarim.net olsun değişsin :D

dndd' Alıntı:
beyazgolge' Alıntı:
bu yöntem harika hatta seçmeli olan bt tasarım dersini zorunlu yaptırlaım :lol:

Keşke at bakıcılığı ve teknoloji olsa dersimiz. Tasarım ne alaka kim neye seviniyor kim ne diyor Allah aşkına bir susun ya bakan bilmiyor, meb bilmiyor dersin ne olacağını, içeriğini herkes birşey üretiyor :P :D :verymad: :puhaha:

eğer seçmeli dersin saatinin artması lazım.yoksa yine sıkıntı yaşarız.

Birşey 40 kere söylenirse olurmuş derler. Ömer Dinçer biraz daha söylerse Bt tasarım dersi olacak galiba. Ağzımızdan çıktı birkere hadi olsun diyecekler

Geri