yok arkadaş artık bu kadar da olmaz. 30 saat diye belirtmesine ne gerek var! BT Rehberliği görevini ders niteliğinde veriyor. ve bir öğretmene 30 saatten fazla ders verilemez. bu kadar basit. ben müdürüme izah ettim. 30 saatlik bir çizelge hazırladık. akıl var mantık var. hatta rica etti öğle arası BT sınıfını açık tut da ve bir saat erken çıkarsın diye. ben de kabul ettim. bu yazıdan en başta bizim içimizde hatrı sayılır sayıda bilişim teknolojileri öğretmeni ve BT rehber öğretmeni yanlış mantık çıkartıyor. ters yorumluyor. bazıları yorumlamayı bilmiyor ve herkesi de zor duruma düşürüyor. yok 30 saat yazmıyormuş. yok efendim 40 saat çalışacakmışız... ne alaka ya! yazması mı gerekiyor illa! parçaları sen birleştir müdürüne izah et! sen bir öğretmen olarak yazıyı yanlış yorumlarsan müdürüne nasıl izah edeceksin! yok yok! kendimiz ediyoruz kendimiz buluyoruz. bu forumdaki yorumları okuyan bir müdür biner senin sırtına 40 saat değil de 50 saat de çalıştırır!! ağzı olan konuşmasın artık. eli klavye tutan her yere yorum yazmasın.. kendi başımızı kendimiz yakacağız! HAKLARIMIZA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞALIM! Öyle hemen pes etmeyelim! Saygı çerçevesi içinde, usulünce, edebimizi bozmadan okul idareleriyle bire bir mücadele edelim!