Hocam cimer il milli eğitime gönderir. Bakanlık cevap vermiyor maalesefCimer üzerinden bilgi edinme hakkımı kullandım.
Hocam cimer il milli eğitime gönderir. Bakanlık cevap vermiyor maalesefCimer üzerinden bilgi edinme hakkımı kullandım.
Başka yerden sıkıntı çıksa şaşardım zaten 10 sene geçmiş hala sıkıntı Allah düşürmesin bir dahaBitlis Ahlat' ta olan arkadaşlar bu yazıdan sonra klüp ekderslerinin kesildiğini söylediler.
ben zaten almıyordum, alınabiliyor muydu haberim yoktuBizde de işler karıştı, her sene aynı mevzu tam bu sene rahat eklediler kulübü şimdi de bu bakanlık görüşü çıktı.
O de bu nasıl bu hale geldi, yeni temadan sonra ne yazdığımı ben de anlamıyorumBizde de işler karıştı, onun senesi aynı konu bu sene sıradan insanlar şimdi de bu bakanlık görüşürken.
O de bu nasıl bu hale, yeni temadan sonra ne yazdığımı ben de de ondan dolayı Kendi kafasında göre yazıyor
Bitlise gönderilen yazının altındaki numarayı arayıp, şef ile görüştüm.Bugün 4-5 kişi bu durum için aramış. Daire başkanlarına durumu anlatmış. Bilgileri var dedi. Yeni yazı yazsanız dedim, İl mem üzerinden durumunuzu ayrıntılı sorun, yeni görüş yazalım dedi. Bize sorulan sorunun içeriğine göre cevap veriyoruz dedi. İlçeyle görüşüp, büyük ihtimalle yeni görüş isteyeceğim. Bu arada soru 1 gün önce sorulup, 1 gün sonra cevaplanmış.
Madem haberiniz var bir düzeltme yazıverin bari de herkesin kafası düzelsin dimi . İlla biz mi talep edeceğiz . Benim müdürüm kesmedi kesseydi eğer itiraz edip dilekçemi yazacaktım . Lütfen kesilen arkadaşlar burda dedikleri yöntem ile başvurun . Hakkımızı biz aramazsak bize verilmiyor malesefBitlise gönderilen yazının altındaki numarayı arayıp, şef ile görüştüm.Bugün 4-5 kişi bu durum için aramış. Daire başkanlarına durumu anlatmış. Bilgileri var dedi. Yeni yazı yazsanız dedim, İl mem üzerinden durumunuzu ayrıntılı sorun, yeni görüş yazalım dedi. Bize sorulan sorunun içeriğine göre cevap veriyoruz dedi. İlçeyle görüşüp, büyük ihtimalle yeni görüş isteyeceğim. Bu arada soru 1 gün önce sorulup, 1 gün sonra cevaplanmış.