BTR Öğretmen Yüksek Lisans %7 Fark

Kodla Büyü
Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme
MADDE 8- (1) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kuramlarında görev yapan öğretmenlerden yüksek lisans ve doktora yapmış olanlara, fiilen girdikleri dersler için ödenecek ek ders ücretleri sırasıyla %7 ve %20 artırımlı ödenir.

Hocam hangi toplu sözleşmenin hangi maddesi onayladıkları bu madde. Ayrıca 5 toplu sözleşmenin 2 di mutabakat 2 si anlaşmazlık 1 i yarım mutabakat ile sonuçlandı. Hangisi imiş bu biz isteriz dedikleri madde?
Eğitim, Öğretim ve Bilim Hizmet Koluna İlişkin Toplu Sözleşme
MADDE 8- (1) Milli Eğitim Bakanlığına bağlı örgün ve yaygın eğitim kuramlarında görev yapan öğretmenlerden yüksek lisans ve doktora yapmış olanlara, fiilen girdikleri dersler için ödenecek ek ders ücretleri sırasıyla %7 ve %20 artırımlı ödenir.

Hocam hangi toplu sözleşmenin hangi maddesi onayladıkları bu madde. Ayrıca 5 toplu sözleşmenin 2 di mutabakat 2 si anlaşmazlık 1 i yarım mutabakat ile sonuçlandı. Hangisi imiş bu biz isteriz dedikleri madde?

Ekli dosyalar

• mesai-usulu-calisan-personele-7-20-artirimli-ek-ders-odenmesi-ne-dair-mevzuat-degisikligi-tal...webp
    mesai-usulu-calisan-personele-7-20-artirimli-ek-ders-odenmesi-ne-dair-mevzuat-degisikligi-tal...webp
    62.2 KB · Görüntüleme: 9
Hocam Eğitim Bir Sen açacak adıma davayı. Yani sendika yardımcı oluyor davalar konusunda. Dilekçemin doc halini göndereyim eve geçince. Ekleri ile birlikte. Ben kendime göre düzenlemiştim.
Hocam dilekçenizi ve ekleri gönderir misiniz. Bende dava açmayı düşünüyorum.

Takipteyim. Sonuca göre bende sendikamla iletişime geçip bu konuda davanın açılmasını isteyeceğim sendikamdan.

Kuruma dilekçe ile başvurunuzu yapın. Aldığınız olumsuz cevap ile bağlı olduğunuz sendikaya başvurun. Avukat vekalet ücreti dahil hiçbir ücret ödemeden ( hatta davayı kaybetseniz bile karşı tarafın dava masrafları dahil ) Bağlı olduğunuz sendikadan talep ediniz. Sendikanız yok ise yukarıdaki listeden ilinizdeki EĞİTİM GÜCÜ SEN il temsilcisi ile irtibata geçerek dava açabilirsiniz hiçbir ücret ödemeden en fazla 45/50 gün içinde davanız sonuçlanır artırımlı ekdersinizi dava açtığınız günden itibaren geriye dönük alırsınız . EĞİTİM GÜCÜ SEN yüze yakın davayı kazandı ve üyeleri artırımlı ekderslerini alıyorlar.

Geri