gokhan_helvaci
Aktif Üye
semraaa14' Alıntı:semraaa14' Alıntı:Hocam, bu müdür bir ara kameradan şu görüntüyü bul dedi. Neyse kamerayla uğraşıyordum adam dışarı çıktı kapıyı kilitledi. Kapıya vurdum vurdum açtı kapıyı sen burdamıydın dedi. Başka bir gün de çağırdı, daha bilgisayarı açmamış sorun olduğunu biliyor bilgisayarda nasıl biliyorsa artık, bi de ben çıkarmadım çocuk çıkarmış diyor müdür yardımcıları da ordaydı. Neyse swichin elektrik kablosu çıkmış taktım. Onu anlasaydım onu da takmazdım da. Sonra kamerada sorun var dedi elektrik kablosu takılı değildi onun da onu da kendin tak dedim çıktım odadan. Durum bu... valla artık çağırsa da gitmicem. işlerim gerçekten çok yoğun oluyor resmi olarak yapmam gereken işi bırakıyorum onunla uğraşıyorum.
Okul müdürü çağırdığında gitmesem, ne gibi sıkıntılar olur acaba? Resmi olarak yapabileceği bir şey olur mu?
Arakadaşlor bu konuda bilgisi olanlar bilgilerini, tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim.
Hocam müdür bey çağırdığında gitmezseniz emre itaatsizlik olur. Gitmek zorundayız. Ama görev tanımında yer alan şeyler dışında bir şeyler istiyorsa yapmak zorunda değilsiniz, emre itaatsizlik olmaz. Sadece günlük sıkıntılar yaşarsınız... Yani üzerinizde baskı hissedersiniz sürekli...