BTR İLE İLGİLİ BİR SORU ?

Kodla Büyü

adige_emrah

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar açıklayıcı yazıyı (tereddüte düşülen konuları) okudum. Yalnız hala bir durum açıklanmamış.

Kadrolarının bulunduğu okuldan farklı okulda görevlendirilen BT Rehber Öğretmenleri;

Görevlendirildiği okulda nöbet görevi dahil olmak üzere başka bir görev verilemeyecektir ve BTR görevi yapacaktır. Onu anladık ama bir muamma var. Oda şu
Kadrolarının bulunduğu okullarda nöbet görevi ve diğer görevler verilecek mi?

Trabzon ve Samsun verilmeyecek yazmış ama resmi yazı da net bişey yok.
Çünkü bazı müdürler sen görevlendirildiğin okulda BTR öğretmenisin orada nöbet tutmazsın ama kendi okulunda tutacaksın diyor.

Verilmez hocam. Müdür çok ısrar ediyorsa yazın müdürlüğe görüş isteyin deyin. Eğer görüş düzgün gelirse sorun yok gelmez ise siz dilekçe yazın ilgili yazıları iliştirin verin okula.

verdim ama yazıda net bişey yazmadığı için veriyor. uğraşıyoruz. il mem ile tekrar görüşecem

Bu yazılar için sağı solu öğretmek için sağına sarımsak soluna soğan mı koy diyeceğiz?
Yazı yazmışlar işte. Yani seninle bu kadar inatlaşması niye!

hasari' Alıntı:
Bu yazılar için sağı solu öğretmek için sağına sarımsak soluna soğan mı koy diyeceğiz?
KLASİK ESKİ TARZ MÜDÜRLER VAR YA ONLARDAN

Hocam zaten hiç bir okulda BTR Öğretmeni olmasan bile;
"Birden fazla okulda görevi olan öğretmen, dersinin en çok olduğu okulda nöbet tutar." diye de bir ibare var.

adige_emrah' Alıntı:
hasari' Alıntı:
KLASİK ESKİ TARZ MÜDÜRLER VAR YA ONLARDAN
o zaman diyeceksinki o klasik müdürüne.. hocam benim bu yazıdan anladığım benim nöbet tutmayacağım. ben yazının gereklerini uygularım. sen resmi olarak yazarsın nöbeti bende dilekçe ile başvururum. ilçeye ile gider cevaba göre sen düşünürsün..bana ceza verirsenizde idare mahkemesinden iptal ettiririm. diye söledinmi o eski klasik müdürün evrak işinden hem nasıl korkar, öyle bir tutuşurki..

fpekel' Alıntı:
"Birden fazla okulda görevi olan öğretmen, dersinin en çok olduğu okulda nöbet tutar." diye de bir ibare var.

ne alaka??

fpekel' Alıntı:
nerde var öyle bir ifade ben hiç görmedim

adige_emrah' Alıntı:
fpekel' Alıntı:
nerde var öyle bir ifade ben hiç görmedim

İKY Öğretmenlerin Nöbet Görevi

MADDE 71 – (Değişik:RG-02/05/2006-26156)
hatta link : http://mevzuat.meb.gov.tr/html/225_0.html

Kesinlikle doğru. Görevlendirme mebbis e bile işleniyor şu okulda şurda BTR, diğer okulda normal bilişitm tekno öğretmeni diye mi yazıyor da nöbet vermeye kalksınlar.. Çok sinir bozucu bir durum. Onlar nasıl vermekte ısrar ediyorlarsa siz de gereğini yapın hocam.

Bazı idarecilerin koltuklarına birer kütük parçası bıraksak daha iyi idarecilik yapar zannımca :D

yazı gayet açık ve net nöbet konusunda nöbet görevi verilmez diyor müdürde anlama kıtlığı var bence ya da anlamazlıktan geliyor.

faruk8542' Alıntı:
fpekel' Alıntı:
Madde 71:Öğretmen, birden fazla okulda ders okutuyorsa aylığını aldığı okulda, aylık aldığı okulda dersi yoksa en çok ders okuttuğu okulda nöbet tutar.

http://www.turkceciler.com/forum/ogretm ... orevi.html
okulundaki rehber öğretmen.. iki okula görevlendirildiği zaman fazla gün durduğu okuldamı nöbet tutuyormuş bi sor bakalım..hey yarabbim.

BTR öğretmeni tabiki nöbet tutmaz, benim orda bir eklemem oldu sadece. BTR Öğretmeni olmasan bile deyip o açıklamayı yaptım ben, çemkirmeden önce yukarıdaki mesajları bir zahmet oku da öyle cevap yaz.

Arkadaşlar bence hemen birbirimize düşmeyelim bu konularda..
Aslında sorun MEB'in ve genelde Devletin temel yapısında. Ben SHÇEK ten MEB'e geçtim orda da bir sürü karmaşık konu burda da bir sürü karmaşık konu var..
Çünkü maalesef ülkemizdeki kurallar genelde kişilere göre ve uygulanış şeklide ben yaptım oldu durumu.. Yani hiçbir konuda net olarak şu olur yada bu olmaz diye birşey yok yaparsanız olur yapmazsanız olmaz.. :D

konuyu hortlatacam ama banada müdür nöbet görevi yazdı. tut dedi. bir sürü saçma sapan yönetmelik gösterdi. ben dedim btr yönetmeliğinde verilemez diyor tutmam, nöbet defterini de imzalamam dedim ve dediğimi de yaptım. şimdi başkasına vermişler :)

dirty_y' Alıntı:
konuyu hortlatacam ama banada müdür nöbet görevi yazdı. tut dedi. bir sürü saçma sapan yönetmelik gösterdi. ben dedim btr yönetmeliğinde verilemez diyor tutmam, nöbet defterini de imzalamam dedim ve dediğimi de yaptım. şimdi başkasına vermişler :)

:+1: Herkesin yapacağı budur.Kısa ve öz. :alkis:

a-anil06' Alıntı:
dirty_y' Alıntı:

:+1: Herkesin yapacağı budur.Kısa ve öz. :alkis:

bence de herkes hakkını bilmeli :)

BBNET
Geri