hocam belki önce fatih kapsamındakileri doldururlar daha sonra da bt sını olanlara görevlendirme yaparlarEnTRoPi' Alıntı:Balıkesirde sadece bazı liselerde görevlendirme yapılacakmış. Tam bir saçmalık. Bahtsız bedevimiyiz neyiz????
hocam belki önce fatih kapsamındakileri doldururlar daha sonra da bt sını olanlara görevlendirme yaparlarEnTRoPi' Alıntı:Balıkesirde sadece bazı liselerde görevlendirme yapılacakmış. Tam bir saçmalık. Bahtsız bedevimiyiz neyiz????
halaçoğlu' Alıntı:hocam belki önce fatih kapsamındakileri doldururlar daha sonra da bt sını olanlara görevlendirme yaparlarEnTRoPi' Alıntı:Balıkesirde sadece bazı liselerde görevlendirme yapılacakmış. Tam bir saçmalık. Bahtsız bedevimiyiz neyiz????
nerde o günler. daha tık yokhakansia' Alıntı:Bursa da yazı İlçelere gelmiş.YArın okullarda olur heralde
bilgisayarhocam' Alıntı:Öncelikle Fatih projesi kapsamındaki okullar, sonrasında BT sınıfı olan okullar. Zaten Formatör görevlendirmeleri de buna göre yapılmıştı.
pamuuuk' Alıntı:hocam ben de ankara yenimahalledeyim.yazıda ne yazıyor tam olarak.bi de önceden formatör müydünüzbilgisayarhocam' Alıntı:şu an itibariyle okuluma Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmenliği ile ilgili yazı geldi. Artık Bilişim Teknolojileri Rehber Öğretmeniyim (ANKARA-Yenimahalle)
Hocam yazı ilçeden aynen gönderilmiş. İlçenin yorumu yok, görev tanımı değişikliği il tarafından yapıldığı için ilçe sadece bize yazıyı ulaştırmış. üst yazıyı ekliyorum. devamında BTR öğretmenin görev ve çalışma esasları yazıyor.
harun hoşgeldin sadıcım yeğitek in yazısını okudun mu. yazıda proje kapsamındaki okullarda ihtiyaç varken başka okullarda görevlendirme yapılmayacağı yazıyor. Liselerdeki ihtiyaç karşılandıktan sonra bir yazı daha gönderip bt sınıfı olan okullara görevlendirme yapabilirler belki. Senin lisede tahta kurulumu yapıldı mıharuneser' Alıntı:Balıkesirdeki uygulanış doğru mu ,sadece fatih projesiyle ilgili liselere mi var görevlendirme tam kavrayamadım.İller arasında bir yazının uygulaması nasıl farklılık yaratıyor.Çok enteresan bir durum.Yazı bakanlıktan yazılıyor fakat iller farklı şekilde uyguluyor ve bunu benim kafam almıyor.
mrsduzcelee' Alıntı:Düzce başvuruları almadı. Ancak il eğitici formatörüyle konuştum. yarın müdür beyle görüşecekmiş. bir kaç güne tekrar dilekçe alırız dedi.
sadece fatih projesi kapsamındakiler değil laboratuarı olan sınıflar dahil olacak dedi. saatler düzenlendi. tatilleriniz verildi. kısaca istediğiniz ve sizler için iyi olanı oldu diye özetledi.
beklemedeyiz.
ben de anlayamadım, nasıl oluyorda her il kendi kafasına göre davranıyor?erakcora' Alıntı:Balıkesir sadece Fatik projesi olan okulları almış. Okuduklarını anlayamayan adamlar, yuh. :verymad:
24turkel2001' Alıntı:Arkadaşlar ben birşeyi merak ediyorum, şu an 24 saat (5.sınıf bilg)seçmelilerle birlikte dersim var.
BTR olursam, 24 saate girmeye devam mı edeceğim yoksa 15 saat mi gireceğim?
hocam hangi ilçedesiniz?azra' Alıntı:konya-okullara gelmeye başladı yazı. sadece liseler diye bi zorunluluk yok. bugün başvurumu yaptım.
Selçuklu hocammustafa431' Alıntı:hocam hangi ilçedesiniz?azra' Alıntı:konya-okullara gelmeye başladı yazı. sadece liseler diye bi zorunluluk yok. bugün başvurumu yaptım.
omd' Alıntı:amasya ilk olacak, formatörlük yapmamışlardı
tahtakama' Alıntı:Denizliden haber varmı arkadaşlar, denizlinin web sitesinde 10 gündür yeni haber bile yok, onlarda mı grevde anlayamadım