Nemelazim68
Site Gezgini
Yok hocam sadece bu kadar söyledi detay söylemediÖnceki yıllardaki gibi olmayabilir derken hocam detay var mı
Yok hocam sadece bu kadar söyledi detay söylemediÖnceki yıllardaki gibi olmayabilir derken hocam detay var mı
Ben de anlamış değilim maalesefBakanlıktan durumun netleşmesi için beklenilmesi gerektiği söylenilmiş. Bursa beklemede
Bu başlık neden insanları rahatsız etti anlamadım. 2007 yılında üyesi olduğum bu forumda bilişim ile zerre alakası olmayan pek çok konu başlığı açıldı. Hatta açılmaya devam ediyor. BTR konusunda ki bu tepki saçmalıktan ziyade BTR görevlendirilmesine duyulan nefretle alakalı sanırım.
Hayır daha herhangi bir duyuru bulunmamaktadırHocam Muştan haber var mi , bilgisi olan ?
Meb Yegitek resmi görev tanımı yazısını yayınladı. Başvurular ilden ile değişiyor bildiğim kadarıyla.https://www.mebpersonel.com/meb/fat...tmen-gorevlendirilmesi-yapilacak-h244420.html
bu haberi meb de yaada ilindeki mem sitesinde gören var mı?
Hocam başvurular ankbis üzerinden alınmaya çalışıldığı için yetişmedi bu hafta dediler bize. Haftaya yazı gelir büyük ihtimalleBaşkent hep sonkent niye acaba?
Hocam memurlar net te ki habere göre uzaktan eğitim boyunca tüm öğretmenler okuldaolacak diyor. Hoş ozaman online dersler nasıl verilecek orasını bende bilemiyorumArkadaşlar uzaktan eğitim sürecinde de okulda olacağımız yönünde herhangi bir resmi beyan var mı acaba?
gittiğiniz ildeki bt koordinatörleri ile konuşun, ek görevlendirme yapabilir, süreyi uzatmış olabilirlerArkadaşlar merhaba, özür grubu atamaları ile başka bir ile tayinim çıktı ve gideceğim ildeki başvuru tarihini kaçırdım. 1. dönem için başvuru şansım olur mu acaba? Benim dışımda gelişen bir süreç sonuçta, geçerli bir mazaret olur mu?
İstanbul'da 1 ay sonra ek BTR başvurusu olacağını söyledi ilçe koordinatörü mesela hocam.Arkadaşlar merhaba, özür grubu atamaları ile başka bir ile tayinim çıktı ve gideceğim ildeki başvuru tarihini kaçırdım. 1. dönem için başvuru şansım olur mu acaba? Benim dışımda gelişen bir süreç sonuçta, geçerli bir mazaret olur mu?
İl BTR Telegram grubu'na nasıl üye olabilirim, üyeliğim vardı yanlışlıkla silinmiş, Grubun adını bilen var mı?İstanbul'da başvurular başladı, Telegram üzerinden duyuruldu. Okula da yazı gönderilmiş sanırım ama idare yazıyı görüp bize duyurana kadar başvuru süresi bitmiş oluyor genelde, idare bana duyurmadı daha mesela. Görevlendirmeler 31 ağustos itibariyle başlayacakmış.
Merhabalar hocam, Bursa'ya bu sene geldim. BTR Whatsapp veya telegram grubu var mı acaba?Bursa başladı.
http://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi/Duyurular/445-2020-2021-1donem-btr-gorevlendirme-basvur
Bursa il koordinatörünü bu işi mükemmel bir titizlikle ve hakkaniyet ile yaptığı için tebrik ediyorum.
Her ilçenin ayrı var hocam. Yıldırım'ın BİP grubu var mesela.Merhabalar hocam, Bursa'ya bu sene geldim. BTR Whatsapp veya telegram grubu var mı acaba?
Yok maalesef hocam.http://bursa.meb.gov.tr/fatihprojesi Bu adresten takip edebilirsiniz. 2. Dönem başvuruları başladıMerhabalar hocam, Bursa'ya bu sene geldim. BTR Whatsapp veya telegram grubu var mı acaba?