kais36' Alıntı:Hocam ben Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında, okulda öğleden sonraları velilere kurs veriyorum. Halk eğitim bünyesinde 160 saatlik Bilgisayar Kullanma kursu. Ama 1. dönem BTR değildim, 2. dönem olacağım. Çalışma saatlerimizin 7:30-12:30 ya da 8:30 15:00 gibi düşünürsek, kalan saatlerde kurs, belletmenlik, egzersiz yapmamızda bir sakınca olacağını düşünmüyorum. Belletmenlik yapabilir olayını resmi yazıda da gördüğümü hatırlıyorum.
formyfriends' Alıntı:bilişim teknolojileri formatör öğretmeninin resmi mesai bitimi saat 17.00 diye biliyorum bu saaten önce kurs yada ekstra bir görev alamazsınız. yapacagınız kursun saatini 17.00 dan sonra gostermenız yada hafta sonu yapmanız gerekır. bızım burada bu sekilde işliyor ve bana gore de dogrusu bu. o zaman mudur yardımcısıda satranc kursu, basketbol kursu açar.
hocam formatörlük tarih oldu siz btr tanımındasınız artık o yönetmeliği okuyun orda belletecilik ve nöbet yok istek üzerine kaymakam oluru ile olabilirversace' Alıntı:formyfriends' Alıntı:bilişim teknolojileri formatör öğretmeninin resmi mesai bitimi saat 17.00 diye biliyorum bu saaten önce kurs yada ekstra bir görev alamazsınız. yapacagınız kursun saatini 17.00 dan sonra gostermenız yada hafta sonu yapmanız gerekır. bızım burada bu sekilde işliyor ve bana gore de dogrusu bu. o zaman mudur yardımcısıda satranc kursu, basketbol kursu açar.
hocam idare sorun çıkarmazsa 17:00 once acıyorsunuz zaten ve ucret gece tarıfesı oluyor.Hafta sonu acılan kurslarda oyle %25 fazla ek ders
17:00 işimize yarıyor bence
hocam BTR öğretmeni iken satranç egzersizi yaptınız değilmi.BTR saat kaça kadardı.Satranç egzersizinizi ne zaman yaptınızadrenaline' Alıntı:Ben hafta içi satranç egzersizi yapıyorum. Hafta sonuda halk eğitimde bilgisayar kursu veriyorum.
Derslerin işlendiği saatlerinde açamıyoruz zaten.koraycus' Alıntı:Hocam bende satranç egzersizi açmak istedim. Meb hayır dedi. Konuyu idari mahkemeye taşıdım ve mahkeme beni haksız buldu yani açamıyormuşuz. Mahkemenin kararı şu meşhur nöbet görevi dahil görev verilemez maddesi. Ayrıca mesai saatim dışında planlamış olmama rağmen ders saatlerini kapsaması nedeniyle ek ders yönetmeliğinin şu 16. maddesine göre ek ders ödenemeyeceği yönünde....
ercinc98' Alıntı:Derslerin işlendiği saatlerinde açamıyoruz zaten.koraycus' Alıntı:Hocam bende satranç egzersizi açmak istedim. Meb hayır dedi. Konuyu idari mahkemeye taşıdım ve mahkeme beni haksız buldu yani açamıyormuşuz. Mahkemenin kararı şu meşhur nöbet görevi dahil görev verilemez maddesi. Ayrıca mesai saatim dışında planlamış olmama rağmen ders saatlerini kapsaması nedeniyle ek ders yönetmeliğinin şu 16. maddesine göre ek ders ödenemeyeceği yönünde....
http://ttkb.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2013_05/28033917_ilk_ort_haf_ders_ciz_28mays2013.rar
http://trabzon.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2012_10/04041459_bt_rehberligi_gorevi.pdf
agomusti' Alıntı:SLM ARKADAŞLAR DERS DIŞI EGZERSİZ OLARAK WEB TASARIM VE İNTERNET ALANINDA EGZERSİZ AÇABİLİR MİYİZ? BU KONUDA EGZERSİZ AÇAN ARKADAŞ VARMI TÜBİTAK PROJESİ OLMAYACAK . YADA BİLİŞİM ALANINDA EGZERSİZ AÇABİLİR MİYİZ?. YENİ YÖNETMELİKTE GÖREMEDİM. MİLLİ EĞİTİMDEKİ MEMURDA BİLMİYOR EĞER YAPAN ARKADAŞ VARSA BİLGİLENDİREBİLİR Mİ ACABA .
scorpus' Alıntı:bir görevlendirme varken 2. si verilmez o yüzden btr ler görevlendirme olan egzersizi açamaz diyorlar.ne derece doğru bu