BTR Ders Dışı Egzersiz yapabilir mi?

Kodla Büyü
tcoalngsau' Alıntı:
görevlendirme saatleriniz içinde açamazsınız,defalarca yazıldı neyini anlamıyorsunuz..dersiniz 15 00 da bitiyorsa 15 den sonra egzersizini yaparsın..izin verilmiyorsa o sizin ilçe veya il memin işgüzarlığıdır..arayın hakkınızı

yazıyı bulamadım.atsana buraya

ctrl+alt+delete' Alıntı:
tcoalngsau' Alıntı:
görevlendirme saatleriniz içinde açamazsınız,defalarca yazıldı neyini anlamıyorsunuz..dersiniz 15 00 da bitiyorsa 15 den sonra egzersizini yaparsın..izin verilmiyorsa o sizin ilçe veya il memin işgüzarlığıdır..arayın hakkınızı

yazıyı bulamadım.atsana buraya
hocam yaz btr yazısı eğitim öğretim saatleri içindedir görevimiz sizin okulda ders saati 15 de bitiyorsa bu saatten sonra kurs halk eğitim belletmenlik tübitak ne isterseniz verebilirsiniz. eğitim öğretim saatinden sonra düzenlemeniz yeterlidir

bende tübitak için egzersiz açmayı planlarken burada buldum kendmi. bizim müdürde açamazsınız demişti pazartes tekrar bir sorayım bende olmazsa. teşekkürler arkadaşlar verdiğiniz kıymetli bilgilerden ötürü

Hocam nöbet vermiyorlar dersim olduğu gün tutabilirim diyorum FATİH btr olunmayan günler tutulur diye ancak cevap şu hocam sen her gün formatörsün olmaaazz yani Anlatamıyorum ilçe Mem e

Geri