idblt
Aktif Üye
milli eğitimde özel buro-fotoğrafçılık-arge-kitapkomisyonu-özlük-atama gibi yerlerde görevlendirilen öğretmenlerde 18 saat ek ders alıyor hemde btr ile aynı maddeden önce onlar kendi okullarındaki maaş karşılıklarını doldursunlar hele bir btr en azından günde en az 10bin TL devlete katkı sağlıyor bugün bir servis çağırdığımızda okula hiç birşey yapmasam 2500 TL servis ücretini alıp giderim diyor bunu hiç kimse bakanlık bile görmüyor bizim okulda her gün en az 2 bilemedin 3 tahta yeniden kurulur ayarları yapılır sebebi bir sürü sınıf var, okulun bütçesi yetmez servis çağırmaya kalksa garanti bitmiş vs.vs...hocam beni de aynı şekilde 5. eğitim bölgesinden 3. eğitim bölgesine maaş karşılığını doldurmam icin resen görevlendirdiler. üstüne üstük kendi okulumda btr görevim de var. bu duruma itiraz edebilir miyim? bari kendi eğitim bölgemde maaşımı tamamlatsinlar en azından. ta uzakta başka bir okulda çalışmak istesem zaten tayinimi oraya isterim.
sene başında beridir en az 20 tane tahtayı yeniden kurduk gereken bütün programları ihtiyaçları yükledik vs...en az 5-10 bilgisayarı elden geçirdik, en az onlarca öğretmene rehberlik ettik.. bunları ücrete vurduğumuz zaman sadece 20 gün için devlete katkımız 200bin TL civarıdır.
Son düzenleme: