bogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 578 25 Temmuz 2023 #31 by_zamansiz' Alıntı: Fatih Projesi Kapsamında kurs verme daha fazla kurs veren öncelikli Genişletmek için tıkla ... Sadece BTR görevi yapmışlar kurs vermiş gibi sayılıyor mu? Hani okuldaki öğretmenlere EBA vs. konusunda eğitim vermiş gibi?
by_zamansiz' Alıntı: Fatih Projesi Kapsamında kurs verme daha fazla kurs veren öncelikli Genişletmek için tıkla ... Sadece BTR görevi yapmışlar kurs vermiş gibi sayılıyor mu? Hani okuldaki öğretmenlere EBA vs. konusunda eğitim vermiş gibi?
by_zamansiz Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 316 25 Temmuz 2023 #32 bogrt' Alıntı: Sadece BTR görevi yapmışlar kurs vermiş gibi sayılıyor mu? Hani okuldaki öğretmenlere EBA vs. konusunda eğitim vermiş gibi? Genişletmek için tıkla ... yok hocam ayrıca kurs vermeniz lazım normal olarak hizmet içi kursu
bogrt' Alıntı: Sadece BTR görevi yapmışlar kurs vermiş gibi sayılıyor mu? Hani okuldaki öğretmenlere EBA vs. konusunda eğitim vermiş gibi? Genişletmek için tıkla ... yok hocam ayrıca kurs vermeniz lazım normal olarak hizmet içi kursu
bogrt Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 578 25 Temmuz 2023 #33 Anladım by_zamansız hocam, teşekkür ederim...