Btr giriş çıkış saati

Kodla Büyü
Bu arada ben BTR iken rehber öğretmenler baz alıyorum kendime hep, onlar nasıl yaparsa ben de öyle yapıyorum. Şuan onlar 30 saati dolduracak şekilde çalışıyorlar, idarecim de öyle dedi zaten çevremdeki tüm BTR ler de öyle çalışıyor. Günde 8 saat çalışmıyorlar yani 6 saat.
Çoğu kişi bu şekilde hocam. Ben kalırdım ama kasıtlı bu şekilde yapılması sinir bozucu. Hayırlısı bu dönemi atlatayım tövbe ettim.

sizce BTR görevi talep etmesek ve hiçbirşeyle de angarya diye ilgilenmesek psikolojik sosyal mobing üzerimize uygulanır mı? Okul idaresini geçtim, ilçe şube müdürü, ilçe müdürü gibi amirlerden bir takım hayıflanmalar olur gibi geliyor.
Bazen okuldaki bazı kıymet bilmeyen, ergenliğini atlatamamış öğretmenlerle bile muhattap olmamak için BTRden uzak durmak istiyorum. Gerçi bu sefer sınıf öğretmenliği verirlerse oda zor.
Okul idarecilerimle uyumlu çalışmam iyi gerçi bir sıkıntı yok.
Herşey yine bize kalıyor hocam. Ben btrlik yapmıyorken bile saatlerce kaldığım oluyordu okulda. madem alayım dedim. İyilikten maraz doğuyomuş.

BTR iseniz ve program oluşturulabiliyorsa mümkün olduğunca derslerinizi arka arkaya yapmalı. Yanılmıyorsam bunun ile ilgili resmi bir yazı vardı

Herşey yine bize kalıyor hocam. Ben btrlik yapmıyorken bile saatlerce kaldığım oluyordu okulda. madem alayım dedim. İyilikten maraz doğuyomuş.
Hayır demeyi bilmezsek hep bize kalacak sayın hocam. Nasıl olsa ben yapıyorum bari ek dersini alayım dedikçe de bu iş hep bizim aleyhimize olur.
Benim de BTR olmadığım halde 16 saatlik ders programımı beş güne yaymıştı bir müdür arkadaş.

Hocam kendinize bir çalışma planı yapın, 35 saat okulda kalma zorunluluğu yok. 5 saati dilediğiniz şekilde boşaltabilirsiniz. Nöbet de zorunlu değil BTR iseniz nöbet isteğe bağlı. Her şey konuşularak çözülür. Sadece işinizi yapın, ne eksik ne fazla...

Hocam kendinize bir çalışma planı yapın, 35 saat okulda kalma zorunluluğu yok. 5 saati dilediğiniz şekilde boşaltabilirsiniz. Nöbet de zorunlu değil BTR iseniz nöbet isteğe bağlı. Her şey konuşularak çözülür. Sadece işinizi yapın, ne eksik ne fazla...
Bundan emin misiniz hocam? Ben de öyle biliyordum herkes eğitim öğretim saati boyunca diyor.

Geri