Bu yazının DYS doğrulama kodu olanı olsa iyi olurdu. Malum bazı müdürler sorun edebilir.Arkadaşlar yeğitek'in son görüş yazısını paylaşıyorum. Açık ve net belirtmiş.
Yazı doğru Hocam. Teyit ettim.Bu yazının DYS doğrulama kodu olanı olsa iyi olurdu. Malum bazı müdürler sorun edebilir.
Bunu müdüre göstersek doğrulama kodu yok diye kıllık yapabilir.Yazı doğru Hocam. Teyit ettim.
Bu yazı gayet net. Son nokta. Daha da üzerine birşey sormaya konuşmaya gerek yok. Hep savunduğumuz kısmı YEGITEK de söylemiş.Arkadaşlar yeğitek'in son görüş yazısını paylaşıyorum. Açık ve net belirtmiş.
O mudur arkadaş da bi zahmet saçmalamasın. Siz gösterin yazıyı yine itiraz ederse dogrulama kodu da bulunur. Isterse bi görüş de o istesin madem israr ediyor. aynı yazıyı geri gönderirler zatenBunu müdüre göstersek doğrulama kodu yok diye kıllık yapabilir.
@wes hocam forumda "YEĞİTEK'e Sorular" gibi gibi bir kategori mi açsak, ya da başka türlü birşey... Belki bir yetkilinin dikkatini çekeriz.
Forumda bilgi kirliliği var sanki.
bilgisayar51 hocam DYS doğrulama kodlu bir örneği varsa paylaşır mısın? Nereden teyid ettiniz?Yazı doğru Hocam. Teyit ettim.
bilgisayar51 hocam DYS doğrulama kodlu bir örneği varsa paylaşır mısın? Nereden teyid ettiniz?
Yazı başka birşey söylüyor,
c yazının 16. maddesi başka birşey söylüyor.
İlginç ...
hocam benim 32 saat dersim var okulum normal öğretim. Yeni bi arkadaş atandı norm fazlası atamasıyla. Daha önce hiç formatör veya btr olarak çalışmadım. Dersime kursuma girdim. Benim durumumda 3. madde kati mi .16- 16 paylaşıp isteyen btr mi olacak. Ya da bir taraf ders yükünü alacak diğer taraf btr mi olacak.Soru net değil hocam. Sizin durumunuzu daha net söylerseniz daha kolay yardımcı oluruz.
BTR kendi okulundaki ders yükünü tamamladıktan sonra btr görevini yürütür.
Birkaç örnekle anlatayım.
1. Okulunuzda 20 saat ders ve tek bt öğretmenisiniz: 20 saat derse girer sonra btr görevi yaparsınız. Burada maaş karşılığı dolmuş olduğu için sıkıntı yok zaten.
2. Okulunuzda 10 saat ders vardır ve tek bt öğretmenisiniz: 10 saat derse girer sonra btr görevini yaparsınız. Maaş karşılığınız dolmamıştır ama maaş karşılığı derse girmeniz gerekmez. Yukarıda yazdığım gibi kendi okulundaki BT dersini girip btr görevini yürütürsünüz. Bu durumda 15 saate değil okulunuzda olan bty girmeniz yeterli.
3. Okulunuzda 32 saat ders ve 2 bt öğretmenisiniz. Maaş karşılığı olan 15 saat derse girip sonra btr olursunuz. Burada maaş karşılığını doldurmanız gerekir. Diğer öğretmen 30 saat alsın ben 2 saat alayım diyemezsiniz. Burada maaş karşılığına girmeniz gerekir.
Mevzuata uygun olacak şekilde, normalde yapılması gereken 16 - 16 şeklinde dersleri paylaşmanız, ardından da isteyenin BTR olması şeklindedir.hocam benim 32 saat dersim var okulum normal öğretim. Yeni bi arkadaş atandı norm fazlası atamasıyla. Daha önce hiç formatör veya btr olarak çalışmadım. Dersime kursuma girdim. Benim durumumda 3. madde kati mi .16- 16 paylaşıp isteyen btr mi olacak. Ya da bir taraf ders yükünü alacak diğer taraf btr mi olacak.
merhaba, kendi okulumda 16 saat (12 bilişim+4 farklı olmak üzere) dersim varken, şube müdürünün zorlamasıyla farklı derslerim+ 2 saat seçmeli bilişim dersim benden alınarak başka bir okuldaki 8 saat bilişim dersinin 5 saatini bana vermiş. bu şekilde görevlendirmemi çıkarmış. aynı zamanda kendi okulumda btr yim. şube müdürü kesinlikle beni dinlemiyor. gideceksin diyor. ne yapacağımı bilemedim. bir itiraz dilekçesi yazıp okula verdim. aynı zamanda bu ilçeye geldiğimden beri bu kişinin ağır sözlerine maruz kalıyorum. geçen sene çıkan yukarıda bahsettiğiniz maddeler bu görevlendirmeye itiraz etmeye yeterli bir dayanak oluşturuyor mu?
daha vermedi hocam, şube müdürü bırakacaksın o seçmeli bilişimleri dedi.Hocam 2 saat seçmeli bilişim dersini alıp , kime verdi?
merhaba, kendi okulumda 16 saat (12 bilişim+4 farklı olmak üzere) dersim varken, şube müdürünün zorlamasıyla farklı derslerim+ 2 saat seçmeli bilişim dersim benden alınarak başka bir okuldaki 8 saat bilişim dersinin 5 saatini bana vermiş. bu şekilde görevlendirmemi çıkarmış. aynı zamanda kendi okulumda btr yim. şube müdürü kesinlikle beni dinlemiyor. gideceksin diyor. ne yapacağımı bilemedim. bir itiraz dilekçesi yazıp okula verdim. aynı zamanda bu ilçeye geldiğimden beri bu kişinin ağır sözlerine maruz kalıyorum. geçen sene çıkan yukarıda bahsettiğiniz maddeler bu görevlendirmeye itiraz etmeye yeterli bir dayanak oluşturuyor mu?
kulüp etkinlikleri ders dışı zamanda yapılırsa ek dersi alınır hocam tıpkı dyk,belletmenlik gibi...Tesekkur ederim kulüple ilgili ücret alabilmenin bir yonrtmeligi ya da rrsmi dayanağı nedir. 2 saat kulüp ücretini alamayacağım söylendi