bak benim güzel zümrem(belki utanırsın), kakababa denen kofik kofikliğin üst sınırlarını zorlayarak bir zümrenin bir zümreye yapmayacağı bedduayı bana etti, aslında kim ne ederse kendine eder misali kendi bindiği dalı kesiyor, neyse onunla hesabımız ayrı sana gelelim.
1. bu kofik arkadaşın ettiği bedduayı çok beğenmene şaşırmadımda neden özür diledin bak ona şaşırdım (bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)
2. "sevdiğim bir öğretmen abi demişti gittiğin yere kendini götürürsün sen iyisen karşındakilerde iyi olur" ben bunun böyle olmadığını kendi gözlerimle gördüm, daha
önce hayatta kötü insan yoktur, sadece menfaatler bazen birbirine uymaz diye düşünüyordum ama yanılmışım, hayat bana bunun böyle olmadığını 3 adet art
niyetli birbirinden cins idarecileri karşıma çıkararak gösterdi, en basitinden şunu söyleyeyim, okulum benim kendi mahallemdeydi okulum için her türlü fedakarlığı
yapmaya hazırken, idareci arkadaşlar ben okulun işlerini yaparken bana engeller çıkarmaya çalışıyor ve aldıkları maaş karşılığı idarecinin yapması gereken işleri
bana yaptırmaya kalktılar ha şunuda söyleyeyim hatır koyup yaptırsalar yine yapardım sorundeğil ama sanki görevimmiş gibi ezerek sindirerek diklenerek
yaptırmaya çalıştılar, sana şunu söyleyeyim iyilik ile saflık arasında ince bir çizgi vardır, bu yaptıkları beni sindirmeye çalışmaktı, bu konuda iyi niyet gösteremezdim
ve göstermedimde, sonra kılıçlar çekildi tabi, bende hak hukuk bilmediğim için baya bi ezildim, bir güzel hırpaladılar beni, hala psikolojim bozuk, etkisi tam
geçmişdeğil zaten o zaman derslerimiz seçmeli idi, beni norm fazlası gösterip gönderdiler beni çok sevdiğim kendi mahallemdeki okulumdan, hoş gerçi ilkokul oldu
sonra ama olsun, güzel güzel ayrılmak vardı.
seni adam sayıp o kadar açıklama yaptım bak, neden yaptım, gereksiz yere zümrenin kalbini kırma diye yaptım, bir gün karşına sana anlattığım
hikayedeki gibi bir idareci çıkabilir sende benim gibi ezilme hakkını hukukunu bil diye anlattım, inşallah anlarsın da sonra yine boş yere kendimi yordum diye
kahrolmam.
3. hem özür dileyip hem hasta dede diyerek kendince dalga geçmeye çalışıyorsun, hastalık dalga geçilecek bir konu değil güzel zümrem benim, gördüğün gibi okumak
insanı adam etmiyor, ne kadar okusada gölge yine gölge, gölgeliğinden bişey kaybetmiyor işte.