BTR olmak mı olmamak mı !!!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan zodiac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
KöfteHoRr' Alıntı:
sisss' Alıntı:
btr isteğe bağlı değil mi?
"Bilişim teknolojileri rehberliği görevi, bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından
yürütülür. Bilişim teknolojileri öğretmeni bulunmaması veya rehberlik ihtiyacının mevcut
bilişim teknolojileri öğretmeni/öğretmenleri tarafından karşılanamaması
durumunda kendi
branşlarında ders açığı oluşturmayacak şekilde sırasıyla istekli diğer branş öğretmenlerinden;"
burda öyle anlaşılıyor ama kesin mi arkadaşlar
İsteğe bağlı tabiki. Zaten kendi isteğinizle başvuru dilekçesi vermediğiniz zaman kimse sizi BT Rehberi yapmıyor.

Hocam öylede önceden formatörlük dilekçesi vermeden zorla formatör yapıyorlardı emin olmak için sordum. Okulumda 40 saat ders var tek öğremenim btr olup olmamak benim için önemli değil her halde o işleri yapıyoruz. 30 saatine ben gireceğim gibi sırf nöbet için btr düşündüm bir ara fakat 30 saat ders +kulüp veya sınıf öğretmenliği 20 saat ek ders alırım. Bu benim için daha mantıklı gibi ve 7. saatleri bekleme gibi bir dertte olmaz.

20 saat üstü dersi olan arkadaşlar Bt rehber olma işini düşünürken bu yıl gelen sınav ve evrak yükünü de hesap etmeliler.. ilk soruya dönersem ben 26 saat ders derdim.. 2. bir okul ağır yük olurdu..

sisss' Alıntı:
Hocam öylede önceden formatörlük dilekçesi vermeden zorla formatör yapıyorlardı emin olmak için sordum. Okulumda 40 saat ders var tek öğremenim btr olup olmamak benim için önemli değil her halde o işleri yapıyoruz. 30 saatine ben gireceğim gibi sırf nöbet için btr düşündüm bir ara fakat 30 saat ders +kulüp veya sınıf öğretmenliği 20 saat ek ders alırım. Bu benim için daha mantıklı gibi ve 7. saatleri bekleme gibi bir dertte olmaz.

hocam haftada 30 saat derse girince 20 saat ek ders nasıl oluyor? kusura bakmayın bilmiyorum ondan soruyorum.

zodiac' Alıntı:
sisss' Alıntı:

hocam haftada 30 saat derse girince 20 saat ek ders nasıl oluyor? kusura bakmayın bilmiyorum ondan soruyorum.
30 saat fiili derse girilidiği için 18 saat ek ders alınır. Kulüp görevi veya sınıf rehberliği hala devam ediyor +2 saatte oradan 20 saat . Kulüp görevleri devam ediyor kalktığına dair yazı yok.

sisss' Alıntı:
30 saat fiili derse girilidiği için 18 saat ek ders alınır. Kulüp görevi veya sınıf rehberliği hala devam ediyor +2 saatte oradan 20 saat . Kulüp görevleri devam ediyor kalktığına dair yazı yok.

sınıf öğretmenliği 1 saat, kulüp görevi de 1 saat mi sayılıyor hocam?

sisss' Alıntı:
KöfteHoRr' Alıntı:
sisss' Alıntı:
btr isteğe bağlı değil mi?
"Bilişim teknolojileri rehberliği görevi, bilişim teknolojileri öğretmenleri tarafından
yürütülür. Bilişim teknolojileri öğretmeni bulunmaması veya rehberlik ihtiyacının mevcut
bilişim teknolojileri öğretmeni/öğretmenleri tarafından karşılanamaması
durumunda kendi
branşlarında ders açığı oluşturmayacak şekilde sırasıyla istekli diğer branş öğretmenlerinden;"
burda öyle anlaşılıyor ama kesin mi arkadaşlar
İsteğe bağlı tabiki. Zaten kendi isteğinizle başvuru dilekçesi vermediğiniz zaman kimse sizi BT Rehberi yapmıyor.

7. saatlere kalma durumu sizin ders dağılımınız göre değişebilir. Son düzenlemede toplam 35 saat ders yükü olduğu için her gün 7 saat ders oluyor zaten.

zodiac' Alıntı:
sisss' Alıntı:

sınıf öğretmenliği 1 saat, kulüp görevi de 1 saat mi sayılıyor hocam?
sınıf öğretmenliği de, kulüpte 2 saattir. Ama birini alıyorsanız diğerinden ücret alamazsınız. Yani sadece kulübünüz olsada 2 saat ücret alırsınız, hem sınıf hem kulüp vrsada 2 saat alırsınız.

Geri