Bilişimci İzmir
Üye
1 gün 7 saat dersim var ve o gün çizelgede Btr değilim. Okulum o güne nöbet yazdı fakat ilçe kabul etmedi.
Çalıştığım ildeki koordinatör 6 saat ile olmaz demişti, boş kalan 2 saatte BTR görevi çakışacağı için, sizde nasıl bir yorum yapıldı?Hocam BTR'yim ve Cuma günü 6 saat dersim var. o gün nöbet tutuyorum ve bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
Bence biz biryerde yanlış yapmıyoruz. Bize yanlış yapıyorlar. Biz nöbet tutmak için çalışmıyoruz sadece nöbet tutturacaklarsa ücret onayını da alacaklar . Biz sadece tutacağımız nöbetin ücretini istiyoruz.Valla daha önce nöbet tutmamak için çabalıyorduk şimdi de nöbet tutmak için.sizce bir yerde yanlış yapmıyormuyuz
bu konuda okul müdürü aynen şu cümleyi kullandı; "bilgisayar öğretmenleri nöbet tutmuyorlardı nöbete ücret gelince tutmaya başladılar yok bir güne 7 saat ders konulursa olurmuş gibi bunlar işi kılıfına uydurmak için yapılanlar dedi" bu cümleden sonra ne nöbet tutarım ne de nöbet ücreti alırımValla daha önce nöbet tutmamak için çabalıyorduk şimdi de nöbet tutmak için.sizce bir yerde yanlış yapmıyormuyuz
Eskiden öğretmenler okullarda ek ders karşılığı kurs açmak istemiyordu şimdi DYK adıyla 2 kat ekders ücreti olunca, kurs açmak istiyorlar . Bizim durum da aynı çünkü biz de öğretmeniz Şaka bir yana o da bizim öğretmen olarak hakkımız yani ben öyle düşünüyorum. Tabiki hakkımız ise alırız.Valla daha önce nöbet tutmamak için çabalıyorduk şimdi de nöbet tutmak için.sizce bir yerde yanlış yapmıyormuyuz
Asıl yanlış, daha önce ihtiyaç var diye zorlayan idarelerin şimdi para var diyerek engel olmasında hocam.Valla daha önce nöbet tutmamak için çabalıyorduk şimdi de nöbet tutmak için.sizce bir yerde yanlış yapmıyormuyuz
hocam BTR yi farklı bir okulda yapıyorum. Ondan dolayı sanırım kadromun bulunduğu okulda nöbet tutuyorum ve bir sıkıntı olmuyor.Çalıştığım ildeki koordinatör 6 saat ile olmaz demişti, boş kalan 2 saatte BTR görevi çakışacağı için, sizde nasıl bir yorum yapıldı?
hocam BTR yi farklı bir okulda yapıyorum. Ondan dolayı sanırım kadromun bulunduğu okulda nöbet tutuyorum ve bir sıkıntı olmuyor.
Hocam doğru da bir zamanlar nöbet vermeyenlerin de şimdi nöbet vermek için didinmeleri de ilginç.Valla daha önce nöbet tutmamak için çabalıyorduk şimdi de nöbet tutmak için.sizce bir yerde yanlış yapmıyormuyuz