Aynı durumdayım.6 saat dersim olduğu için tutamıyorum..BTR yim 7 saat dersim olsa tutabilicem.
aynen katılıyorum hocam.nasıl nöbet yazarlar bize diye bin dereden su getiriliyordu şimdi de nöbet tutmak için.valla bırakın 2,3 saati 10 saat nöbet ücreti de verseler nöbet tutmam ben.yorgunluğu sorumluluğu yapılacak iş değil.Valla daha önce nöbet tutmamak için çabalıyorduk şimdi de nöbet tutmak için.sizce bir yerde yanlış yapmıyormuyuz
O zaman nöbet ucretsizdi.aynen katılıyorum hocam.nasıl nöbet yazarlar bize diye bin dereden su getiriliyordu şimdi de nöbet tutmak için.valla bırakın 2,3 saati 10 saat nöbet ücreti de verseler nöbet tutmam ben.yorgunluğu sorumluluğu yapılacak iş değil.
Kendi okulumda Btr yim ortaokuldayım. Günde 7 saat ders var benim de pazartesi 7 saat dersim var. Ders programında Btr yazılan saatler işaretleniyor değil mi? Çünkü ben o yüzden pazartesi Btr olmadığımı düşünüyorum. Çizelgemde o gün Btr yazmıyor. Yanlış mı düşünüyorum ?Hocam Gaziemir de çalışıyorum.nobet tutuyorum.Yapmaniz gereken nöbet gününüze btr saati yazmayin.Bazi arkadaşlar kulüp de alıyor.Btr görevi kendi okulunda olmaması kaydıyla.
Dilekçe vermeliyim sanırımİsteğe bağlı olduğundan yazıda "nöbet dahil hiçbir görev verilemez" ifadesi yer alıyor. Antalyada görev yapıyorum isteğe bağlı nöbetimi tutuyor ücretimi de alıyorum. İl formatörleriyle bu konuyu konuşup müdürler kısmı netleştirilebilir.
Sözlü birşekilde nöbet isteği talebiniz karşılanmıyor ise dilekçe verebilirsiniz tabii ki hocam.Dilekçe vermeliyim sanırım
işte hocam beter olan da bu işte.para olunca işin içinde her şey bi anda terse dönüyor.eleştirilen nöbet ben niye tutmuyoruma dönüyor.O zaman nöbet ucretsizdi.
Burada dersi o gün full ise tutar diyor. Tutan tutsun tutmayan bı şöyle ayrılsın kafa karıştırmasın
Ekli dosyayı görüntüle 56791
+1işte hocam beter olan da bu işte.para olunca işin içinde her şey bi anda terse dönüyor.eleştirilen nöbet ben niye tutmuyoruma dönüyor.