skchupvoyvoda' Alıntı:kurs açacak arkadaşlar hangi konuları anlatmayı düşünüyorsunuz?
geçen yıl scratch anlattım ama istedğim verimi alamadım web tasarım da çok ağır olur gibi geliyor.fikri olan var mı?
Hocam,uysal_rockci' Alıntı:BTR olduğumuzda hafta içi DYK açarsak maaş karşılığına sayılma riski var mı. Örneğin 8 saat dersimiz varsa , 10 saat de hafta içi DYK açarsak , bu kursun 7 saatini maaş karşılığına sayıp 3 saat üzerinden kurs ekdersi verme ihtimali var mı.
Normal şartlarda BTR için maaş karşılığı aranmaması lazım.
Her ilçenin davranışı farklı anladığım kadarı ile.
Hocam,AKom' Alıntı:Hangi yönetmelikte yazıyor bu maaş karsiligina yazilir diye ? Nirmal ogretmenlerin dersini dolduramayanlar icilin soylendi btr ciler icin degil. Btr olarak gorevlendirilirken hangi madde de maaş karşılığı yazıyor ??
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam,pinusn' Alıntı:Habip hocam Branşım Fen Bilgisi 16 saat maaş karşılığı dersim var. Fb-Btr görevlendirildim. üzerine kaç saat DYK açabilirim.
Hocam,pandorasbox' Alıntı:Tam olarak anlayabilmek adına soruyorum Habib hocam, biraz kafam karıştı.
Okulumda 8saat dersim var. Btr görevlendirmesi de istedim. Görevlendirmem yapılırsa hafta içi veya h.sonu açacağım 2 saatlik dyk maaş karşılığı sayılacak ve ekders olarak verilmeyecek öyle mi?