Keşke sınıf içinde ücret alabilsek ama alamıyoruz...
Sayın hocam, demek istediğimle anlaşılan nokta farklı galiba, nöbet olayı çıkmadan önce btr olunmayan gün kavramını ben hiç yapmadım çevremde de yapan olmadı. Sadece iki okula gidiyorsam derse girdiğim gün diğer okula gidemiyordum bu da 1 gündü ama ararlarsa zaruri bir durum varsa dersten sonra giderdim.
Zaten yaptığım açıklama da benim düşüncem değil hocam, yaptığım açıklama neden ücret alamadığımızın açıklaması. Bende isterim btr olunmayan günde sınıf ücreti olsun...
Ama neden alamadığımızı bir daha yazayım...
Şimdi nöbet ücreti için KBS denilen sistemde ayrı bir satır açıyoruz, ama sınıf için bu kısım yok, btr olmayan öğretmenlerin normal ek dersine ekleniyor sınıf ve kulüp fakat btr öğretmen 18 saat ek ders ile sınırlı. Kurs, nöbet vs hariç çünkü bunların KBS ek ders başlıkları mevcut. Yani özel kalemler.
Şimdi özel başlığı olmayan ve btr 18 saat alır yazısının dışına çıkılıp Nasıl sınıf ücreti yansıtılacak ?? İşte yansıtılamadığı için sınıf verilemez verilse dahi ücreti alınamaz diyoruz.
Geçen yıl btr ve DYK için yaşanan sorunun bu yıl DYK açamamızda etkisi büyük, bence bu gidişle nöbet ücreti, sınıf ücreti gibi durumlardan dolayı da nöbeti kesecekler BTR için gibime geliyor...