BTS İLE İLGİLİ BİR FİKİR?

Kodla Büyü

tecnoteacher

Aktif Üye
Arkadaşlar bankalarda olduğu gibi tek kasa(server) üzerinden aynı anda tüm bilgisayarları çalıştırmak mümkün mü? şöYle özetliyim;
20 kasa + 20 ekran var lab da.server benzeri bir yapılanmayla bu sınıftan 10 tane bilgisayar kasasını boşa çıkarmak mümkün mü? bu konuda hiç bir fikrim yok OLABİLİR Mİ ACABA?
KISACASI,
Bilgisayarıma BİRDEN FAZLA monitör bağlamak istiyorum.tek bir kasaya iki monitör,iki klavye-mouse bağlıyarak monitörlerin her birinde ayrı ayrı işlem yapmak istiyorum.Böyle birşey mümkün müdür?
Eğer oluru varsa nasıl bir yol izlemeliyim

kendi adıma eğer yanlış bilmiyorsam bu istediğinizi normal bir bilgisayarda yapamazsınız..bunun için özel sistemler var diye biliyorum..

terminallerle yapılabiliyor, maliyet yarı yarıya azalıyor. Ama mevcut olan lab. değil de yeni bir lab. satın alımında düşünülebilir.

vseckn' Alıntı:
tecnoteacher hocam bu siteyi bir inceleyin, biz okul olarak buradaki sistemi kurmayı düşünüyoruz. Sizin bahsettiğiniz sistem olsa gerek.
http://www.dojop.com.tr/
hocam bu yıl için mi düşünüyorsunuz vseckn hocam.Bence son derece mantıklı .Referansları çok güçlü.farklı öneriler gelmezse düşünülebilir. basit bir hesapla 1500 ytl 10 adet bilgisayar edinmiş oluyoruz.Yazılım güncellenmesi gibi nedenlerle her yıl ücret alınmıyorsa gayet iyi:

bu yıl yetişeceğini sanmıyorum çünkü binamız yeni ve bir sürü eksik var ama önümüzdeki yıl inşallah düşünüyoruz.

BBNET
Geri