Eline sağlık hocam
hocam 2. dönem için çalışmlarını bekliyoruz ..teşekürlerMerhaba Arkadaşlar;
Yeni Müfredata uyumlu günlük planları dün hazırlayıp paylaşmıştım. Bazı arkadaşlar yıllık planı ve 6. sınıf için günlük planı sormuştu. Yıllık planlar hazırdı zaten 6. sınıflar içinde günlük planlarda ufak düzenlemeler yaptım ve bitirdim. 1. dönem itibariyle sıkıntımız kalmadı.
5. sınıflar yeni müfredata göre hazırlanmıştır.
6. sınıflar eski müfredata göre hazırlanmıştır.(1 Sene sonra çöp olacağı için fazla üzerinde durmadım.)
Eski açtığım konuya ekleyecektim fakat konu kilitlenmiş. Arkadaşlara ekleyeceğime dair söz verdiğimden dolayı sözüm yerde kalmasın diye yeni başlık açmak zorunda kaldım.
Planlar ekli dosyadadır. Faydalı olması dileğiyle iyi çalışmalar dilerim.
hocam 2. dönem için çalışmlarını bekliyoruz ..teşekürler
Özgür hocam merhabalar 2. dönem için elinizde 6. sınıf günlük planları var mı? sitenizden indirdim fakar rar hata veriyor.Yada 2. dönem günlük planları elinde olan arkadaşlar bekliyorum.5.Sınıflarda kitabımız olduğu için günlük plana gerek kalmadı diye biliyorum.Merhaba Arkadaşlar;
Yeni Müfredata uyumlu günlük planları dün hazırlayıp paylaşmıştım. Bazı arkadaşlar yıllık planı ve 6. sınıf için günlük planı sormuştu. Yıllık planlar hazırdı zaten 6. sınıflar içinde günlük planlarda ufak düzenlemeler yaptım ve bitirdim. 1. dönem itibariyle sıkıntımız kalmadı.
5. sınıflar yeni müfredata göre hazırlanmıştır.
6. sınıflar eski müfredata göre hazırlanmıştır.(1 Sene sonra çöp olacağı için fazla üzerinde durmadım.)
Eski açtığım konuya ekleyecektim fakat konu kilitlenmiş. Arkadaşlara ekleyeceğime dair söz verdiğimden dolayı sözüm yerde kalmasın diye yeni başlık açmak zorunda kaldım.
Planlar ekli dosyadadır. Faydalı olması dileğiyle iyi çalışmalar dilerim.