İlk mesajimda Google Drive linki var hocam. Gözünüzden kaçmış olmalı.İndiremedim de hocam
Resimdeki yere kadar geliyorum. İndir butonunu göremedim hocamİlk mesajimda Google Drive linki var hocam. Gözünüzden kaçmış olmalı.
Hocam üç noktalı menü üzerinden yahut sağ tık menüsü üzerinden indirebilirsiniz.Resimdeki yere kadar geliyorum. İndir butonunu göremedim hocam
Telefondan klasör olarak indirme butonu yok Hocam sanırım. Klasör içinde dosyaları indirebiliyorsunuz. Arşivin kapasitesi büyük olduğu için telefona değil de PCye indirseniz daha iyi olur sanki.Resimdeki yere kadar geliyorum. İndir butonunu göremedim hocam
Telefondan klasör olarak indirme butonu yok Hocam sanırım. Klasör içinde dosyaları indirebiliyorsunuz. Arşivin kapasitesi büyük olduğu için telefona değil de PCye indirseniz daha iyi olur sanki.
Telefondan klasör olarak indirme butonu yok Hocam sanırım. Klasör içinde dosyaları indirebiliyorsunuz. Arşivin kapasitesi büyük olduğu için telefona değil de PCye indirseniz daha iyi olur sanki.