oasisbilgisayar
Aktif Üye
Ben zaten yazılı sınav yapmıyordum, isabet olmuş.
berk0102' Alıntı:umarım ders en kısa zamanda zorunludan da seçmeliden de kalkar. Her okula bir btr normu verilir. Zaten tüm gun tamirat yapıyoruz dersin zorunlu kapsamına alınması çok büyük bir hataydı. Ben dersin bir an önce kaldırılması taraftarıyım
berk0102' Alıntı:umarım ders en kısa zamanda zorunludan da seçmeliden de kalkar. Her okula bir btr normu verilir. Zaten tüm gun tamirat yapıyoruz dersin zorunlu kapsamına alınması çok büyük bir hataydı. Ben dersin bir an önce kaldırılması taraftarıyım
esmed' Alıntı:şimdi iyice huzursuz oldum.Ben nasıl değerlendireceğim ki .En azından sınavla not veriyorduk .Projede yapmazlar slayt ta yapmazlar çok az öğrenciye yaptırabilirim.Scratch ı bile sevdiremedim.Lab da yok .Nasıl değerlendireceğiz![]()
bilişim21' Alıntı:Ne kadar doğru bilmiyorum bugun il meb bilgi işlemi telefonla aradığımda bakanlıktan dersin sınavının kaldırılma yazısı geldiği fakat resmi bir açıklama yapılmadan yapıldığı söylendi pek güvenmiyorum ama, ve bu derste not işleme derecelendirme anahtarı proje derse etkin katılım olarak verileceğini( baya bir not verme sistemi söyledi )bildirdi. Bu dersin sonu iyi görünmüyor. Kalksın diyen arkadaşlar norm fazlası olup çakılı kalmak hayatınızın amacı sanırım :?
hocam not girişi yapılmıyor siz de denerseniz anlarsınız.asıl birileri eşek kabuk meselesini bize uyguluyor habersizce kafalarına göre sınav giriş kısmını kaldırıp hiçbir açıklama yapmayaraknermin_böte' Alıntı:eokula gayet rahat sınav tarihi girebiliyorum.şimdi girdim hatta.Arkdaşlar bu tarz başlıklar açarak milletin aklını bulandırıp kötülüğü bizzat kendi kendimize yapıyoruz.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bu olsa gerek..Altına çoğu zümremiz kalksın vs yazmışş..Yahu ne memnuniyetsiz bir zümredir bu ..Yıllarca formatörüz ,ttailimiz yok,dersimiz yok notumuz yok adam yerine konmuyoruz,öğretmen olmak istiyoruz diyen biz değil miyiz..Bu neyin kafası şimdi ?..Ayrıca norm fazlalığı olup okul okul gezende biziz..Hatta bi ara iller arası tercihte tıkanıp kalanda olduğu yerde yaşamaya mahkum olmakla yüzyüze gelende biziz ..Yapmayın Allah aşkına..Dersimiz olsun notuda olsun..
nermin_böte' Alıntı:eokula gayet rahat sınav tarihi girebiliyorum.şimdi girdim hatta.Arkdaşlar bu tarz başlıklar açarak milletin aklını bulandırıp kötülüğü bizzat kendi kendimize yapıyoruz.
Eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek bu olsa gerek..Altına çoğu zümremiz kalksın vs yazmışş..Yahu ne memnuniyetsiz bir zümredir bu ..Yıllarca formatörüz ,ttailimiz yok,dersimiz yok notumuz yok adam yerine konmuyoruz,öğretmen olmak istiyoruz diyen biz değil miyiz..Bu neyin kafası şimdi ?..Ayrıca norm fazlalığı olup okul okul gezende biziz..Hatta bi ara iller arası tercihte tıkanıp kalanda olduğu yerde yaşamaya mahkum olmakla yüzyüze gelende biziz ..Yapmayın Allah aşkına..Dersimiz olsun notuda olsun..