Y yeni.formator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 21 Ekim 2013 #38 arkadaşlar bu günlük planda uygundurun altına tarih atıcaz sanırım, deftere yazdığımız tarihi mi yoksa bir hafta öncesini mi atmak mantıklı ?
arkadaşlar bu günlük planda uygundurun altına tarih atıcaz sanırım, deftere yazdığımız tarihi mi yoksa bir hafta öncesini mi atmak mantıklı ?
manhem Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 959 21 Ekim 2013 #39 emeğinize sağlık uymasa bile rehber olur :+1:
A allpier Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 274 22 Ekim 2013 #43 çok teşekkürler gerçekten makbule geçti.
Y yeni.formator Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 407 22 Ekim 2013 #44 arkadaşlar tarih olarak dersi işlediğiniz günü mü atıyosunuz?
antipc Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 579 27 Ekim 2013 #46 Çok teşekkür ederim hocam. Çok güzel bir paylaşım. Emeğinize sağlık. Labsız bir okulk için plannın son konularını nasıl işleyeceksiniz? Bende de lab. yok ben yazılım vs. konuları almadım.
Çok teşekkür ederim hocam. Çok güzel bir paylaşım. Emeğinize sağlık. Labsız bir okulk için plannın son konularını nasıl işleyeceksiniz? Bende de lab. yok ben yazılım vs. konuları almadım.
*Vendetta* Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 734 3 Kasım 2013 #51 Allah razı olsun hocam... Teşekkürler... :alkis:
ayhangunes Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 635 7 Kasım 2013 #60 Kaynanan seni seviyormuş Ellerine sağlık