bu da benim yıllık planım

Kodla Büyü
bu planlara göre yazılı mı, uygulama sınavı mı yapmayı düşünüyorsunuz?

muhalif33' Alıntı:
bu planlara göre yazılı mı, uygulama sınavı mı yapmayı düşünüyorsunuz?

hocam uygulama sınavı yapmakta sıkıntı çıkacaktır diye düşünüyorum her bilgisayarda 2 kişi oturuyor. bu yüzden test, çoktan seçmeli, doğru yanlış vb tarzda sınav sorularıyla değerlendirme yapmayı düşünüyorum.

ertan hocam, 5 ve 6 lar önceki yıllar hiç bilgisayar dersi görmemiş, şimdi 5 lere sizin planı uygularsam seneye 6. sınıf planında yine aynı şeyleri anlatmak zorunda kalmicaz mı?

yani 5. sınıf ve 6. sınıfların ilk konuları aynı, 5. sınıflar 6. sınıf olduğunda ne anlatıcaz..

pcogretmen' Alıntı:
ertan hocam, 5 ve 6 lar önceki yıllar hiç bilgisayar dersi görmemiş, şimdi 5 lere sizin planı uygularsam seneye 6. sınıf planında yine aynı şeyleri anlatmak zorunda kalmicaz mı?

yani 5. sınıf ve 6. sınıfların ilk konuları aynı, 5. sınıflar 6. sınıf olduğunda ne anlatıcaz..

hocam 6. sınıflar daha önce bu dersi almadığı için ilk dönemi 5.sınıflarla aynı tuttuk. önümüzdeki sene eğer kitap gelmezse 6. sınıflara ilk dönem grafik oluşturma, video hazırlama tarzı dersleri gösteririz diye düşündük. ikinci dönem yine programlama anlatırız.

Geri