hanginiz 800 lira ek ders alıyor çıksın ortaya kim hakkımızı yiyor görelim
:alkis: :alkis: :alkis:Zizu_' Alıntı:Bizler burda çok tartıştık arkadaşlar ders olmazsa aynı tas aynı hamam olur diye
Anketler yapıldı o kadar,
Çoğunluğu formatörlüktür ya da BT rehberliği istedi.
Alın size BT rehberliği, adamlar kursunu açtılar.
E seçmiş zaten hocam, daha ne olsun.Eslivya' Alıntı:Ders olmadan BT öğretmenliği normunu ümit eden arkadaşlara selam ederim. Meb olayı mantıklı bir şekilde olması gerektiği gibi çözmek yerine en ucuza çözme yolunu seçerse yazıklar olsun.
evrim0626' Alıntı:valla bitireceklerse de bitirsinler en azından önümüzü görürüz. bu karanlık hepsinden daha beter. seneye norm fazlası sayımız daha da artacak okuyan arkadaşların atanma umudu zaten yok atananlarında huzuru yok:S
unforgiven55' Alıntı:bu kursu kim vercek arkadaşlar eğer bizlersek yüreklice adam gibi tepkinizin il eğitmenleri ilçe sorumluları vermeyin red edin abi sizin yüzünüzden alacağın ekdersler sizi ne zengin nede kfakir yapar ama yetişreceğiniz her krusiyer bir bt öğretmenin kadrosunu doldurur müdürlerde kadro açmaz ve sizin yüzünüzden atama bekleyen arkadaşlara yazık olun ankarda görevli arkadaşlar tepkinizi koyun vermeyin arkdaşlar bana ilçeden böyle teklif gelirse kesinlikle kabul etmem sırf bu yüzden bu hükümet bizim sorunumuzu çözmedi diye ben istifa ettim eğitim birsen den
evet vermesinler yaa en azından tepkimizi öyle gösterelimEslivya' Alıntı:unforgiven55' Alıntı:bu kursu kim vercek arkadaşlar eğer bizlersek yüreklice adam gibi tepkinizin il eğitmenleri ilçe sorumluları vermeyin red edin abi sizin yüzünüzden alacağın ekdersler sizi ne zengin nede kfakir yapar ama yetişreceğiniz her krusiyer bir bt öğretmenin kadrosunu doldurur müdürlerde kadro açmaz ve sizin yüzünüzden atama bekleyen arkadaşlara yazık olun ankarda görevli arkadaşlar tepkinizi koyun vermeyin arkdaşlar bana ilçeden böyle teklif gelirse kesinlikle kabul etmem sırf bu yüzden bu hükümet bizim sorunumuzu çözmedi diye ben istifa ettim eğitim birsen den
Bi de o var değil mi... Bu kursları verecek arkadaşlar tepki gösterip görevi kabul etmezse gayet onurlu bi davranış sergilemiş olurlar.
evet yaa sosyal bilimler lisesinde bi kimya öğretmeni almış formatorluk yapıyor bir resim gönderilmesi gerekmiş sürekli yapamoyrmuş sonra az çok bil. anlayan bi arkadaş bakmış fotolrın toplan boyutu 6 gb gerisini siz düşünün sadece derse girmemek ve ekders için alırlar bu kurslarısolomonte' Alıntı:Bu kurs için 1 öğretmenin bile başvurmaması gerekir ama nerdeeee...
Millet bunu birşey sanıp, derse girmemeyi birşey sanıp hemen koşa koşa
Başvuracaklar...
unforgiven55' Alıntı:evet vermesinler yaa en azından tepkimizi öyle gösterelim