bu nasıl üni gençlik....

Kodla Büyü
eemree' Alıntı:
ben okan bakülgen in tavrını beğendim orda
nihayetinde yapılan bir panel yada seminer her neyse
okan bayülgen in sigara içtiği bilinen birşey ki eskiden yasak değilken canlı yayında içerdi
adamın kişliği tavrı yapısı belli beğenmeyen gitmez, yada çıkar kimseyi zorla tutmamışlardır.
tüm üni. geçliğini aynı değerlendirmekte yanlış.
siz kendi tarafınızdan bakmışınız olaya onlar kendi tarafından.
ki okan ın zaten sevilen tarafı sivri dili , karizması tv kültürü ve bilgisi . Siz sevmiyor olabilirsiniz tabi.
Hocam,iyimisin sen.çok merak ediyorum.o gençlikten utanmak laxımken neler y
tazmışsın

bence adam haklı herkes bişeylerden rahatsız kimse kimseye baskı yapamaz bu gün sigara yarın başka bişey

Suç tamamen o salonu dolduranlarda bence.

Okan Bayülgen Kim ki?

Çok mu bilgili- Hayır
Çok mu komik-Hayır
Çok mu karizmatik-Hayır
Uzman olduğu konu, bilim, sanat-Yok
Bi Alex mi-Hayır
Parayı "Laf" tan kazanan bir kişinin karşısında o pozisyonda tepki vermenin manası yok, çünkü kazanamazsın.

Fikir olarak kendi vücut organlarına bile muhalefet insanlarla ortak noktada buluşmak,anlaşmak,laf anlatmak imkansızdır. Apartmandaki komşunuzda olabilir, işte böyle aptal kutusundan (televizyondan) bir kişi de olabilir

Takmaya gerek yok.

Saygılar

Ben izlerken utandım.

Dahası öğretmenlere izlettim hepsi kınadılar adamı.

Ama o salondan bir öğrencinin bile kızın arkasından çıkmamasını, salonun o medyatik züppeyi alkışlamasını aklım almıyor.

evet gençliğimizin geldiği seviye ortada ne yazık ki populizm almış başını gidiyor!!! ve toplum olarak haksızlıklar karşısında tepki vermeyi sesimizi çıkarmayı bilmiyoruz ne yazık ki!!! bu adamı sevmezdim zaten bi kere daha nefret ettim 1.60 lık boyuyla millete laf sokup bişey olduğunu sanan ve bizim sayemizde biyerleri kaldırılan terbiyesiz...
:verymad: :verymad: :verymad:

BBNET
Geri