Hocam ben de bir kaç tavsiye yazacaktım fakat senin tavsiyeleri görünce gerek kalmadı. Aslında olayın çözümü bu saydıkların.zeybek_20' Alıntı:Değerli kardeşim bende de iki yıldır vardı atlattım artık.
Nasıl mı?
İlaç kullanmadım kesinlikle.
- Yemekten sonra yatmaları tamamen kaldırdım.
- Yemeği azaltıp küçük ara övünler koydum.
- Çerez türü kabuklu, baharatlı ve gazlı içecekleri %75 azalttım.
- Ve en önemlisi tüm sorunlarıma anasını satayım deyip sallıyorum.
Sonuç : kurtuldum.
bayx49' Alıntı:hay maşallah forumun yarısı bu dertten muzdaripmiş..Arkadaşların dediği gibi süt geçici çözüm oluyor.Aprazol,lansor içtiğin sürece problem yok.bırakınca yine başlıyor.Kesin çözüm yok ama endoskopiden korkmasam bende yaptırıcam valla.
ados' Alıntı:Arkadaşım, 2 hafta önce ben de midemdeki yanmadan ve ağrıdan ötürü gastroenteroloji doktoruna gittim. Diğer gün endoskopi yapılmasını istedi. Endoskobinin yapılıp yapılmadığını bile anlamadım, uyuşturuyorlar zaten. sonuçta reflü çıktı. Ayrıca Helikobakter Pilori denilen bakterinin de bunu yapabileceğini söyleyerek, 3 lü tedavi seti (2 antibiyotik, 1 proton bomba inhibitörü sabah-akşam) ve gaviscon şurup verdi. İlaçlar yarın bitiyor. Ağrılarım bayağı bir azaldı fakat tamamen geçmedi.Ağrılar varken hiçbir şey yiyemez hale gelmiştim. Buna da şükür. Doktora gidersen seninle ilgili en uygun tedaviyi belirleyecektir. Geçmiş olsun.
aringosa26' Alıntı:Genelde gunde bi tane zeytin cekirdegi yutmanin faydalı olduğunu soylerler gecmis olsun
obsearchverim' Alıntı:aringosa26' Alıntı:Genelde gunde bi tane zeytin cekirdegi yutmanin faydalı olduğunu soylerler gecmis olsun
Tabi apandisit olmak için çok "gerekli" bir yöntem.
Yok hurma çekirdeği, yok zeytin çekirdeği! Bırakın millete çekirdek yutmayı tavsiye etmeyi.
En azından içinde varsa bir faydalı madde toz haline getirip, bir şekilde öğütüp tozu yutulabilir.
Faydalı diyen kişiler bir de içindeki etken maddeyi açıklasalar, şu madde var da yutunca iyi geliyor deseler. Yok, yok, yok.