Bu sene bu planı uygulasak olur mu?

Kodla Büyü
Hocam bu plan ve konular yürürlükten kalktı. Ancak 8 lerde kullanabilirsiniz. Yeni Bilişim Teknolojileri ve Yazılım dersinin öğretim programı farklı. Dolayısıyla ders planı ve materyallerinizi buna göre hazırlayınız. Ki arkadaşlar sağolsun çoğunu halletmiş durumdalar.

5.sınıflar için kktc kitabına göre hazırlanmış bir plan var onu kullanıyorum.
6.sınıflar için gecen sene cıkan BTY kitabını kullanıyorum.
7. ve 8.sınıflara eskı planı kullanıyorum.

Bunlar sıkıntı olmaz sanırım. Eski planı gecen sene kullandım birsey olmadı çünkü müfettiş gelmedi :)

darkle3' Alıntı:

Bunlar sıkıntı olmaz sanırım. Eski planı gecen sene kullandım birsey olmadı çünkü müfettiş gelmedi :)

hocam 5. sınıflar için kullandığınız planı ve kktc kitabını gönderebilir misiniz. gerçekten çok işimi görecek

Hocam müfettiş mevzusu ile yapacaksanız hiç bir şey yapmayın. Ben 13. senemdeyim gelen müfettişler hiç sorun olmadı. AMa ben programa uygun ve öğrenci seviyelerini arttırmaya yönelik çalışmalarda bulundum.

Esas unsur öğrencilerinizin bilişim seviyesi. Bu sene 7 ler yeni programa göre seçmeli dersi görecekler. Eski programı sadece 8ler görecek.

Günlük plan hazırlamak öğretmene derste yön vermek içindir. İsterseniz günü gününe hazırlar faydalanırsınız. İsterseniz sonra toptan hazırlarsınız.

aeness' Alıntı:
darkle3' Alıntı:

hocam 5. sınıflar için kullandığınız planı ve kktc kitabını gönderebilir misiniz. gerçekten çok işimi görecek

ilkogretim-bilisim-teknolojileri-uygulama-ve-materyaller-f138/gunluk-planli-sunum-videolu-icerikler-ve-kktc-kitaplari-t130721.html
bu başlıkta var hocam ayrıntısıyla.

BBNET
Geri