Türkiye'nin istediğiniz herhangi bir yerine gidebileceğinizi öğrenmiş oldunuz böyleliklemescan' Alıntı:Aslında bu konuyu açmamdaki sebep bu sene sonunda Ankara'ya istemeyi düşündüğüm tayin..Altındağdan semtini yazacam..o ilçedende en fazla 2 okul açılıyor..o yüzden merak ettim bu puana yakın veya geçen biri varmı diye
her_dem' Alıntı:şaka mısın hocam sen. puanları bilmiyormuş gibi sormuşsun. altındağa bu sene 125 puanla gidildi. sen 215 puanla gider miyim diyorsun.mescan' Alıntı:Aslında bu konuyu açmamdaki sebep bu sene sonunda Ankara'ya istemeyi düşündüğüm tayin..Altındağdan semtini yazacam..o ilçedende en fazla 2 okul açılıyor..o yüzden merak ettim bu puana yakın veya geçen biri varmı diye
oyungezer' Alıntı:Türkiye'nin istediğiniz herhangi bir yerine gidebileceğinizi öğrenmiş oldunuz böyleliklemescan' Alıntı:Aslında bu konuyu açmamdaki sebep bu sene sonunda Ankara'ya istemeyi düşündüğüm tayin..Altındağdan semtini yazacam..o ilçedende en fazla 2 okul açılıyor..o yüzden merak ettim bu puana yakın veya geçen biri varmı diye
xodeda' Alıntı:bu panları nasıl aldınız anlamadım. Sürekli köylerde mi çalıştınız.
Hocam gecen sene mamak ve altindag ilcelerine 3 kontenjan acildi. En dusuk 125 puanla gitti biri. Digeri 145 falandi digeri dahada yuksek. Ama en son yerlesen kisi 125ti.mescan' Alıntı:her_dem' Alıntı:şaka mısın hocam sen. puanları bilmiyormuş gibi sormuşsun. altındağa bu sene 125 puanla gidildi. sen 215 puanla gider miyim diyorsun.mescan' Alıntı:Aslında bu konuyu açmamdaki sebep bu sene sonunda Ankara'ya istemeyi düşündüğüm tayin..Altındağdan semtini yazacam..o ilçedende en fazla 2 okul açılıyor..o yüzden merak ettim bu puana yakın veya geçen biri varmı diye
yanlışın var hocam geçen sene benim puanım 195 ken 220 lerle giden oldu ankara mamak ilçesine
hocam meslekte 3 yıl 4 ay olmuş. yaklaşık 36 puan mı aldınız yıllıkyes_im' Alıntı:göreve başlama 3 eylül 2010 KTU BOTE 119 saat 19:48 itibariyle