bugün bıçaklanacaktım az kalsın

Kodla Büyü

ogretmen006

Süper Üye
Süper Üye
7 lerde bir öğrenci var çok sorunlu sürekli diğer çocuklardan para istiyor daha önce hem idareyi hem cocukları uyardım sürekli devam etti. bugunde baska bir cocuk para vermedi diye çocugu kapıya yapıstırmıs kafası şişti ve kanıyordu önce bir arkadaşlasağlık ocagına sonrada devlet hastanesine götürdük babaya da şikayetçi olması söyledim oradaki şerefli polis ugraşmak istemedıgı için babayı caydırdı resmen dil döktü

neyse okula gittik nöbetçi öğretmen kendi de gelmedi hastaneye üstelik kendi katı olanı hemen söylemiş işte bilgisayar öğretmeni götürdü tutanak tutturmuslar bakın bizde tuttuk falan diye resmen benım adımı vermiş kadın zaten ciddi anlamda ruh hastası kocada sorunlu hurdacılık kagıt falan topluyor bagırıyor o hoca nerde bıcaklıcam diye herkes coluk cocuk bize bakıyor resmen ortalıgı yıktı benım oglumu nasıl okuldan attırmak ıstersınız falan bizim diğer öğretmenler bakıyor adamı tuttum bıraksam hurdacı arabasından bıcagı alıp gelecek kadında cıldırdı giti müdür yardımcımız bayan onun odasına saldırdı araya girenlere vurdu eline sandalyeyi aldı aşagı katta camlara falan saldırdılar

daha baska seylerde oldu arada neyse adamla kadını sakinleştirdim sözümü dinlettim olayı cozduk adam gidicekken baktım arabasında vitesin yanında bıcak vardı demekki adamı bırakmasam o sinirle bıcıklayacaktı zaten daha ben gelmeden herkese benı soruyormus

öğretmen arkadaslara dedim ki bundan sonra burda cocuk geberse arkamı doner ceker giderim hiç bir seye karısmam hem iyilik yaptım nöbet görevim bile yok bunlar başıma geldi adam ve kadınla tartırısıken bir alalhın kulu yanımıza gelmedi düşünün onlara güvenip satarlar diye şikayetçi bile olamadım ne yaparlarsa yapsınlar kimseye karısmayacaksın kadın öğretmen resmen beni ispiyonladı polise tutanağı bilgisayrcı tutturdu diye hedef gösterdi ve kendisi o katın nöbetcisiydi iyilikten maraz doğdu dahada kimseye karışmam

çok geçmiş olsun hocam
böyle bir cemiyet tanımıyorum ki bu kadar çabuk arkadaşını satabilsin arkaasını dönebilsin
yuh ulan yuhhhh

Hocam geçmiş olsun, ama bana kalırsa hata sizde;

Öğrencinin ve velinin başımıza çıkarıldığı, polisin gerçek polislik görevinden uzak olduğu bir ülkede sen niye elini taşın altına koyuyorsun. Boşver gitsin hocam, veliler ve öğrenciler yesinler birbirini...

Hocam bir kez daha söylüyorum. lisede görev yapıyorum, ne kolluk kuvvetiyim kavga edenleri ayırırım, ne de duman avcısı sigara içenlerin peşine düşeyim. nöbet tutmuyorum diye istedikleri kadar zarf versinler. önce candır hocam, ya bana birşey olsa eşim, çocuğum ne yapar. idealistlik kavramı eskilerde kaldı benim için.

Geçmiş olsun, karışmamak lazım, ne şiş yansın ne kebap devir öyle gerektiriyor.

solomonte' Alıntı:
Geçmiş olsun hocam. Öğretmenin öğretmenden başka düşmana ihtiyacı
yok. Görüldüğü üzere biz bize yetiyoruz.
+1
g.cetin.66' Alıntı:
çok geçmiş olsun hocam
böyle bir cemiyet tanımıyorum ki bu kadar çabuk arkadaşını satabilsin arkaasını dönebilsin
yuh ulan yuhhhh
+1
Ayrıca o nöbetçi öğretmen arkadaş için ogretmen006 hocamın saydırdığı söz ne ise (yıldıızlı kısım *****) +10bin.

bende hem o çocuğun babasına hemde o nöbetçi öğretmene tavrımı koyum

Hocam sizin hatanız olaya müdahale etmenizde değil, orda doğruyu yaptınız. Ama siz müdahale ederken nöbetçi öğretmenin seyirci kalması ve hastaneye gelmemesi, üstüne de ortaya sizi atması çok yanlış oldu. O konuda idarenin de uyarması lazımdı. Böyle olaylarda kabak genelde nöbetçi öğretmenin başına patlıyor.

Geçmiş olsun hocam.
Zorunlu eğitim adı altında hırsızın, haydutun, serseri çocuğunu okula doldurup bize de gardiyanlığını yaptırıyorlar.

çok geçmiş olsun hocam. Maalesef ülkemizdeki kanuni yaptırımlar mazlumu korumaktan çok suçluyu kayırmaya meyilli. Yeter ki suç işleyene en az yaptırım uygulansın hatta uygulanmama gibi bir açık varsa muhakkak o açıktan faydalanılsın. Sebep, topluma kazandırmak, neden benim özgürlüğüm başka bir insanın keyfine bağlı olsun. Bugün okulda bir konu geçti olayı hatırlamıyorum ama ortada bir suçlu var 5 sene isteniyor mahkemede, sonra 3 seneye karar veriliyor 1 sene sonra çıkarılıyor. Suç ne kadar ceza gerektiriyorsa o kadar ceza olmalı ki caydırıcılık olsun. Başka bir örnek de bizim mahallede tinerci dediğimiz grup milletin arabasının aynasını falan parçalamış gitmiş, şikayet etmeye kimse cesaret edemiyor. Niye adam gibi bir yaptırım olmayacağı için, birine yaşı küçük diye, birine tinerci diye birine şu diye birine bu diye ayrımcılık yapıla yapıla, çıkarılan tüm kanunlar zalimi kayırıp mazlumu mazlumluğuyla bırakır hale getirdi.

Allah sonumuzu hayretsin. Meslekte 10. senem bitti, başıma sizinki kadar ciddi bir olay gelmedi ama ufak tefek de olsa böyle can sıkıcı öğretmeni küçük düşürücü haklıyı haksız edici uygulamalar nedeniyle belli bir bölgeden aşağı tarafı kasımpaşaya bağladım ifadem için kusura bakmayın ama maalesef durum böyle.

Çocukları sözde özgürleştireceğiz diye disiplinsiz bir ortamda bırakmanın ne fayda getireceğini bilemiyorum. Ortada caydırıcı bir adil güç olmadığı takdirde herkese kendi güç odaklarını oluşturacaktır. Öğrenci o yaşta mafyalık yapar, beriki tefeci olur, öteki terörist olur, beriki psikopat olur. Allah hayırlısını versin.

bütün bu olaylar sırasında idare ne yapıyordu merak ettim. bu gidişle her okulun kapısına 2 tane polis dikilir yakında.
geçmiş olsun hocam.

hocam çok geçmiş olsun, biz bizim arkamızda durmaz isek kimden medet umacagız anlayamadım.. ne günlere kaldık.. ama asıl suç nöbetçi öğretmende degil tabi, bizi bu hallere getirenlerde.. nedense bu tür adamlar piyasada her geçen gün çogalıyor ve bunu engellemek kimsenin umrunda degil.. ülkede bi terör kültürü yayıldıki bunun sonu nereye varacak bakalım.. güzel günler görecegiz inşallah, emek harcayan, bir şeyler yapmaya çalışan öğretmenimize de yazık, saygılı, terbiyeli o güzel çocuklara da yazık..

Allah belasını versin böyle eğitim sisteminin, adaletin...

Bizimde okulda olay oldu ama nedense suçlu hep öğretmende aranıyor yahu lafa gleince çocuktur dedikleri hırsızlık yapmayı biliyor, yalan söylemeyi biliyor, ailesini kandırmayı biliyor sevgili olaylarını biliyor, aflarınıza sığınarak bıraksan çocuk bile yaparlar... Bırakın yaa su öğretmenleri rezil etmeyi, bırakın ülke kalkınsın bırakın eğitim sistemi düzelsin. Ben dayak olayına karsı değilim, korkutma amaçlı dayakta olmalı kalmada... Benim cocuğum diğer öğrencilerin öğrenmesine engel oluyorsa dövüpte bana gelirse bir de ben döverim... disiplin sart

o kadar gerildim ki aklım basımdan gitti, geçmiş olsun hocam....

Bizim okulda da oldu öğrenci arkadasını bıcaklayacaktı sans eseri oradaydım ve son anda tuttum Sonuç mu ikiside serbest... Yazıklar olsun dedim, okuldan atılmalı ama oyle bir ceza yok... adamlar erkek gibi geziyor okulda bize de sıkıntı. ezmekten bir hal olduk

Geçmiş olsun. Türkiyede durum bu. İlk fırsatta o okuldan git. Asla unutmayacağın bir hadise yaşamışın.O öğretmeni ve öğrenciyi gördükçe canın sıkılacağına ...

Geri