bugün bıçaklanacaktım az kalsın

Kodla Büyü
benzer bir olayı geçmiş yıllarda bende yaşadım hocam, okulumdaki 21 öğretmenden bir tanesi ne oluyor bile demedi. :)
cehennemin dibine kadar hocam. bırakın ne yaparlarsa yapsınlar..

vay arkadaş Artık Toplum Polisinin Giydiği ROBOCOP kıyafeti giyip derse gireceğiz bu gidişle
Geçmiş olsun hocam

bu mücadele birlik ve beraberlikle olur. biz öğretmnler birlik olmazsanız bugün sana yarın bana olur. hükümet okulu bir işletme yeri veliyide müşteri gibi görüp müşteri daima haklıdır matığı ile hareket ettiği için bizim tek çaremiz birlik olmaktan geçer. yasal haklarınız olsada bu hakları veli ve öğrenci için daha güçlü vasıflar içermektedir.

Hocam çok geçmiş olsun.. Ama maalesef sistem artık bize resmen "neme lazım" dedirtiyor. :x
Her topa giren ben bile artık bir kavga görünce dahi görmezden gelip uzaklaşıyorum.. :(

dünden beri kendi eşekkliğime yanıyorum kendi kendime sana ne lan diyorum bugun 1 mayıs eşimle cocugumla pikniğe gidecektim resmen psikalojim bozuldu evde kaldım

o öğretmenin eşi aradı hocam eşim cok mahcup hissediyor sizi zor durumda bıraktı diye psikoloji bozuldu falan diye benim tavır almam dan korkuyormus dedimki ben bir eşşeklik yaptım normalde bu eşşekliği hep yapıyordum ama bundan sonra ne sizin eşiniz ne de bir başka öğretmen için ne de idare için birşey yapmam okul yansa nıye yanıyor diye donup arkamı bakmam

sayın hocam çok geçmiş olsun.
üzüldüm ya maalesef geldiğimiz nokta bu zorunlu eğitim olursa okullar kalitesiz öğrenci ile işte böyle dolar.
bende idareciyim sorunlu bazı öğretmen, öğrencileri, velileri idare etmekten usandım

Hocam büyük geçmiş olsun.

2002 yılında pansiyon nöbetinde gece saat 23:00 de okula bıçakla gelen biri öğrencilere saldırdı araya girdim.
2011 de okula gelen veli bayan öğretmene saldırdı. Araya girdim.

Her ikisinde de bir kaç sefer mahkemeye çıkmak durumunda kaldım.

Malesef bu tarz şeyler çok üzücü. İnsanın şevkini kırıyor.

bazen okula yanımda silahla gelsem mi diye düşünmüyor değlim.
Ama aşırı asabi biriyim Allah göstermesin.
Zaten hocam veya bir başkası tartışırken muhakkak ben kendi okulumda olayın içinde olurum. hiç kendimi dışarı çekmem.
Deliyimdir.

oda bişey mi bende bizim öğretmenin çocuğunun kafasını hafifçe okşadığım için okuldan sonra gecenin bir saati acile gidip adli kayıttan giriş yapıp polise ifade verip şikayetçi olmuşlar oda yetmemiş sınıftaki bazı öğrencilerin velileriyle görüşüp şahit olarak yazdırmış öğrencilerin bazılarını dövme vurma darp cebir şiddet olmadığı halde hemde.
Dualarınıza, yardımlarınıza, desteklerinize çok ihtiyacım var moralim bozuk, stresteyim, sağlığım bozuldu,
aileme bile sağlıklı vakit ayıramıyorum sıkıntıdan ve dalgınlıktan.

ş(s)ehven' Alıntı:
oda bişey mi bende bizim öğretmenin çocuğunun kafasını hafifçe okşadığım için okuldan sonra gecenin bir saati acile gidip adli kayıttan giriş yapıp polise ifade verip şikayetçi olmuşlar oda yetmemiş sınıftaki bazı öğrencilerin velileriyle görüşüp şahit olarak yazdırmış öğrencilerin bazılarını dövme vurma darp cebir şiddet olmadığı halde hemde.
Dualarınıza, yardımlarınıza, desteklerinize çok ihtiyacım var moralim bozuk, stresteyim, sağlığım bozuldu,
aileme bile sağlıklı vakit ayıramıyorum sıkıntıdan ve dalgınlıktan.
hocam çok geçmiş olsun sen manyaksın en kötüsü ne olur diye düşün ondan sonra düşünme,suçun yok eninde sonunda ispatlanacak,diyellim ki az suçlu oldun ne olacak kınama alacaksın yada uyarı değer mi ailenle geçireceğin günleri heba etmene

büyük geçmiş olsun hocam.. Nöbetçi olan bayan hocayı da buradan tebrik etmek lazım(!) böyleleri de var demek ki...

Geri