hocam tebrik ederim.çok şey anlatan bir kompozisyon.
serdemir' Alıntı:makineleriniz çok güzel galiba. Valla olsa benim okulda çekilecek çok güzel çocuklar var. şirin mi istersin, sevimli mi, güzel mi, yüzünden haylazlık akan mı...
Ama sizin fotolar da güzelmiş. O An lık
Mr.Spermata' Alıntı:hocam tebrik ederim.çok şey anlatan bir kompozisyon.
teşekkür ederim hocam çok sağolun.fatihtasoz' Alıntı:levent hocam görüntü çok bozuk uzaktan zoom yapmışşsın belli fotoğraf çekmek için pro makine şart değil bide ben sizdeki kompakt makineden de süper fotoğraflar çektim. fotoatölye.com dan videoları izleyerek teknik bilgileri öğrenin ondan sonra pro makine alırsınız
kazanmaya gelmiştim ama napalım...Mr.Spermata' Alıntı:levent hocam bisiklet süren bir çocuğun fotoğrafını görmek için pikselleri saymamıza gerek yoktu,teşekkürler medeni cesaretinden dolayı seni kutluyorum önemli olan katılmaktı
fatihtasoz' Alıntı:özel hayatın gizliliğini deşifre etmeyin hocam suçtur
güzel olmuş hocam tebriklerzeybekd' Alıntı:birde bu vardı
zech' Alıntı:Bende bir kaç yıl evvel antepte öğretmen evinin yanındaki şehitliğin üst kısmındaki havuzu böyle çekmiştim. Uzun süre masaüstü olarak kullandım.
Hocam senin çektiğin resim canlı gibi. makinanın markasını çok merak ettim. *canon muş hocam özelliklerine bakmak sonradan aklıma geldi.fatihtasoz' Alıntı:zech' Alıntı:Bende bir kaç yıl evvel antepte öğretmen evinin yanındaki şehitliğin üst kısmındaki havuzu böyle çekmiştim. Uzun süre masaüstü olarak kullandım.
güzel hocam eline sağlık
ozgurgitarim' Alıntı:doğru yer, doğru zaman, biraz şans, bilgi ve sonunda bu kare...
tebrikler....
hocam ömrü hayatınızda bir daha böyle bir kare yakalar mısınız, bilmiyorum....
xodeda' Alıntı:fotoğrafçılık açısından bakarsak güzel ama. diğer türlü iğrenç bir fotoğraf. bu tür çocukları görünce ailelerini dövesim geliyor. fakirlik başka bişey kardeşim. fakir olmak pislik içinde yaşamayı gerektirmiyor. benim yaşadığım yerdede görüyorum böyle çocuklardan.
hocam süper bir resim...ellerine sağlık..eleştirecek çok şey ama eleştirmeye hacet yokibrahim_hoca' Alıntı:hugo4545' Alıntı:fatihtasoz' Alıntı:
:+1:
:+1: tebrik ederim hocam...
Metehan' Alıntı:Hocam makinan ne acaba bir de kullandığın lens ??