hocam eş durumunda ilişik kesme işlemleri göreve başlama dönemleri ara tatile denk geliyor. ee böylece bizim başvurular ve onaylama işlemleri 2.döneme denk geliyor. bu süre zarfındaki ek ders ödemelerini neye göre yapacaklar yada başvurdunuz onaylanması garanti mi? yani bence 1 ocaktan itibaren ek dersiniz kesilir. yeni görevlendirme gelene kadar!hakansia' Alıntı:İl formatöründen gelen maile göre görevlendirmeler 30 Aralık taki eş durumu özür tayininden sonra yapılacaktır. Ancak görevlendirmeler 1 Ocak - 30 Haziran 2012 tarihleri arası için geçerli olacaktır.
hocam senin idare insiyatif alıyor bizim idaremiz neye göre alacak? başvurusunu yapmadığım yapamadığım bir görev için ve başvuranların kabul edileceğine dair hiçbir yazı göndermedikleri için ben idareme ben geliyorum bana ek ders yazın diyememki. bursa mem en azından bununla ilgili bir yazı gönderebilir. görevlendirme onayları sonradan gelecek olan formatör olmak isteyen öğretmenlerimizin ek derslerinin yapılması gibi.bizlerde okulda formatör gibi davranırız ama şu şartlar altında şahsen benim idarem dursamda bu ek ders çizelgesini yapmaz yapmamasıda normaldir. çünkü aksi bir durumda onaylanmamak gibi sıkıntı çekeriz. bu tarihler eş durumundan gelecek arkadaşlar için güzel düşünülmüşte bizim için pekde iç açıcı değil açıkcası.hakansia' Alıntı:Onaylarımız sonradan gelsede ek derslerim hiç kesilmedi. 2007 yılından itibaren hiç kesintisiz olarak formatörlük yaptım.Yarıyıl ve yaz tatillerinde okuldaydım.Yıllık izinler hariç. Onaylarımız sonradan geldiği zamanlarda oldu. Ancak ek derslerimi aldım tabii okula gelmek şartıyla. Başvurular anladığım kadarıyla 2. dönem başında alacaklar. Ancak görevlendirmeler 1 ocaktan itibaren yapılacak. Özür gurbu nedeniyle gelen arkadaşalr ise ek derslerini 2. dönem başından daha önce görevde olanlar ise 1 ocak itibariyle alacaklar...