Bursa formatörlere şubat tatilinde ek ders yok diyor.

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan dioden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
böyle bir şey olsun anında rapor alırım
sonra da ilk il içi atamalarda meslek lisesine geçerim
ne lan bu şamar oğlanına döndük
dalga mı geçiyorlar bunlar bizle nedir.
eşşek miyiz biz ki herkes tatilde yatarken biz bedavaya çalışalım?

yıldırımdaki şube müdürünün ya da memurun formatörlük kavramına takıntısı sonucu bir durum.türkiyeye gönderilen yazı falan hikaye!yıldırım dışında da kimseye gitmemiştir bu yazı,gitmez. ben nilüferdeyim! eğiticilik yaptığımız dönemden de biliyorum artı eğitici olarak eski yıldırım sorumlusu şimdilerde nilüferden sorumlu nihat hanpolat hocamla konuştuğumda da ona zorluklar çıkardıklarını anlatmıştı. yapılacak; ilden ensar beye yada görevlendirme onayının altında imza atan şube müdürüne durumu izah edip yıldırımı aramalarını sağlamak!
saygılar

yav bırakın şu bilişimcilerin yakasın yeter yani yazıktır günahtır hayır da birbiriyle uğraşan bir meslek grubu daha yok dünyadaa yook hem de.

sorun çözüldü arkadaşlar, bana söylenen ilçeden yazı yazan memurun işgüzarlığı :-)
şube müdürüyle de görüşüldü okula geliyosa ekdersini alacak dedi.
ama bu 2 haftada ne yapacağıyla ilgili görevlendirme çıkarın dendi.
idarede bana görev yazdı elini sağlama almış oldu.
şaka gibi olay yani :-)
benim 6 aylık görevlendirmem yapılmış, çalışma planımda var. benim bu 2 haftada yapacaklarım da belli.
ama tekrardan görev yazısı yazıldı.
bakalım daha neler görecez...

evet ben de sendika yöneticilerine arattım aynı cevabı verdiler. Vali imzalı görevlendirmeleri beğenmemiş olacaklar ki okul imzalı görevlendirme istiyorlar.

Geri