Bursa norm fazlaları 2. aşama duyurusu yayınlanmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jazemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
Yine derken 1. dönem yinemi norm fazlası ataması yapılmıştı sizde peki..resen konusunda öyle diyorlar ama pek yapmıyorlar resen atama .Çünkü mahkeme kararları var .

duyu80' Alıntı:
Yine derken 1. dönem yinemi norm fazlası ataması yapılmıştı sizde peki..resen konusunda öyle diyorlar ama pek yapmıyorlar resen atama .Çünkü mahkeme kararları var .
1. dönem norm fazlası ataması yapıldı(ilçe içinde). Şimdi il geneli boş olan yerleri gösterip tercih yapmamız isteniyor. Geçen sene de benzer bir fasıl yaşamıştık, son anda vazgeçilmişti atamadan. Resen atamaya ben ihtimal vermiyorum ama sağı solu belli olmaz tabi bu adamların.

aynen resen atama demek el bombası demek.Burada bir sürü insan resen atama kesin olacak diye tercih yaparak 30-40 km feragat edip uzaklaştı yerlerinden ama resen atama olmadı bu sefer onlar mağdur oldu.

bugün il formatörüyle görüştüm. geçen seneki gibi bilgisayarcılar muaf olacak mı diye sordum. il bu sene sıcak bakmıyor resen yapacak dedi. zor durumdayız anlaşılan...

nisay' Alıntı:
bugün il formatörüyle görüştüm. geçen seneki gibi bilgisayarcılar muaf olacak mı diye sordum. il bu sene sıcak bakmıyor resen yapacak dedi. zor durumdayız anlaşılan...
Ben tercih yapmayacağı diyordum ama şimdi ne yapsam diye düşünüyorum. Hocam kaç tane norm fazlası olduğunu biliyor musunuz Bursa'da?

bugün dilekçeler için son gün ne yapmayı düşünüyorsunuz arkadaşlar. ben gemlikte norm fazlasıyım ve burada bir okul açık. herhalde onu yazacağım. sizler ne yapacaksınız. bir yerlerle konuştunuzmu açıklama falan varmı?

Ben şu an aylıksız izindeyim. Bugün okulun memuruyla karşılaştım. Bana norm fazlası olduğumu ve ilçeden tayin istemem için yazı geldiğini söyledi. O da ilçeye aylıksız izinde olduğumu söylemiş. Bursa mebden okuduğuma göre son başvuru tarihi de geçmiş. Şimdi ne olacak?

norm fazlası kaç kişiyiz arkadaşlar ben de son anda tercih yaptım ne zaman açıklanır fikri olan varmı

bende iznik teyim, iznik te hiç açık yer yok ben de tercih yapmadım. başka ilçeye yollarlarsa direk mahkemeye veririm aile bütünlüğünü bozuyorlar diye, iznik her ilçeye uzak zaten...

Arkadaşlar var mı yeni bir duyum alan? Sonuçlar ne zaman belli olur? Resen atama falan?

Komisyon toplanmis okullar belli olmus simdi de tercihine yerlesemeyenler icin calisiyolarmis

ckayatr' Alıntı:
Komisyon toplanmis okullar belli olmus simdi de tercihine yerlesemeyenler icin calisiyolarmis
Ben de akşamüstü il milli eğitim atama ile görüştüm. Komisyonun çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Resen atama olacak mı dedim.Evet, onunla uğraşıyorlar dedi. Sinirler gergin, rezil bir belirsizlik içinde olacakları bekliyoruz.

jazemin hocam ne kadar gergin olsanız yeridir ama bu işe bir son vermek için norm olayının çözülmesi lazım bunun için de birlikte hareket etmek lazım. Ben dernek çalışmaları ile bir sonuca varacağımıza inanıyorum bir an önce üye olup birlikte harekete katılmak lazım. Bu arada puanınız iyi ise dert etmeyin bu sene açılan okullardan çoğunluğu iyi bence. Keşke işinizi resene bırakmasaydınız tercih yapsaydınız.

bursa da 54 norm fazlası bt öğretmeni var ve 37 tanesi atanacak çünkü 37 tane açık var 17 tane öğretmenimiz norm durumunda olduğu halde yerinde kalacak. atamalar da puan sıralamasına göre yapılacak tercih yapan veya yapmayan aynı masada olacak. il şube müdürünün bana dediği bu arkadaşlar ama anlamadığım benm gideceğim okulda da norm fazlasıyım bunu ilettim kendilerine o da önemli olan orda bir normun görünmesi dedi şimdi eş durumundan tayin isteyeceğim ama seneye gittiğim yerde de norm durumuna düşerde beni eşimin yanından da uzaklaştırırlar diyede korkuyorum.

Sabrımın son noktasındayım. Saçma sapan bir belirsizlik içinde ne oldu ne olacak diye bekliyoruz. Eş özründen bulunduğum ilçede tek bir okul bile açma;1,5 yıl ilçe emrinde beklet, sonra biz sana yer bulamadık haydi bulunduğun ilçe dışında herhangi bir yere resen yolluyoruz de. Dönem ortası,çocuğum var,kurulu bir düzenim var.Görevlendirme çalıştığım okulda en azından dönem sonuna kadar sürecek şekilde bi düzen oturttuk . (ki ben şu anda sınıf öğretmenliği yapıyorum) Allah bana ve arkadaşlarıma yaşattığınız stresi misliyle size yaşatsın inşallah.

Okulumuza (Öztimurlar Teknik ve End Mes Lisesi) 1.dönem sonunda bir arkadaşımız atandı Anadolu Lisesi kadrosuyla.
2.dönem derslerimizi ayarladık sonra eş durumu hakkı verilince arkadaşımız eş durumu ile geriye Yıldırıma tayin istedi.

2 hafta derse girdi bizde sadece. o gidince dersleri tekrar düzenledik yeni program yapıldı. Şimdi alıştık yeni derslere ve iyi gidiyor. Norm fazlası arkadaşlardan bizim okulu yazan varmı bilmiyorum ama varsa ve gelirse yogun bir ders programı kendisini bekliyor olacak. Ama seneye rahatlayacağız seneye işyerlerine öğrencilerimiz gidince fiili girdiğimiz ders saati sayısı azalacak.

Norm fazlası öğretmenlerin durumu umarım biran önce belli olur. Okulumuzda şu anda 4 bilgisayarcıyız ama seneye 3 bilgisayarcı daha olsa kaldırırız. Bu sene stajyer öğrencimiz yok şeflik kadrolarımızda henüz dağıtılmadı. 4 Kadrolu + 1 ücretli ile işler yürüyor ama seneye 3 hatta 4 kadrolu daha olsa herkese ekders kalır.

Norm fazlası olmayan ama iliçinde tayin isteyeceklerede şimdiden duyurayım dedim bu vesileyle.

ofsati' Alıntı:
Norm fazlası öğretmenlerin durumu umarım biran önce belli olur. Okulumuzda şu anda 4 bilgisayarcıyız ama seneye 3 bilgisayarcı daha olsa kaldırırız. Bu sene stajyer öğrencimiz yok şeflik kadrolarımızda henüz dağıtılmadı. 4 Kadrolu + 1 ücretli ile işler yürüyor ama seneye 3 hatta 4 kadrolu daha olsa herkese ekders kalır.

Norm fazlası olmayan ama iliçinde tayin isteyeceklerede şimdiden duyurayım dedim bu vesileyle.

Okul normunu tam doldursa kişi başına ortalama ne kadar ek ders düşer hocam ?

erkankoc' Alıntı:
ofsati' Alıntı:

Okul normunu tam doldursa kişi başına ortalama ne kadar ek ders düşer hocam ?

Bu sene normu tam doldursak bile herkes full ekderse yakın ekders alır merak etmeyin.
Hocam sizmi geliyorsunuz yoksa. Norm fazlası olarak tayinmi istediniz bizim okula.

evet görüldüğü kadarıyla resenler iptal oldu. Dİğerleri de isteğe bağlı olacakmış. Bakalım biz de güzel okul çıkarsa isteriz

Ne zaman belli olacak bu atamalar. Basvuruları alalı baya oldular.
Resen atamalar iptal olsada istege baglı atama isteyenler ne oldu onlarda dilerse atamaları gerçekleşirse iptal ettirebilirlermi.
Haksızlık olacak zorla tayin istemek zorunda kalıp yer değiştirenlere.

Ayrıca resen atamaların olmayacagı yada geri donecekleri bilgisine nereden ulaştınız.
Link verirseniz sevinirim.

Geri