Bursa norm fazlaları 2. aşama duyurusu yayınlanmış

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan jazemin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü
resenler tamamen iptal oldu. isteğe bağlılar devam edecek dendi hatta türk eğitim sen atamanın tamamının iptali için uğraştıklarını söyledi vali resenlere şerh koymuş o yüzden süreç böyle uzuyormuş . sendikanız yok mu arkadaşlar. sendikalar 3 gündür milli eğitimin önünde oturma eylemi yapıyor onlardan haber alabilirsiniz. link koyamam çünkü türk eğitim sen telefonlara mesaj attı haberi bu şekilde aldım

İl Milli Eğitim atamadakiler süreç devam ediyor,herhangi bir iptal söz konusu değil diyor hala,nasıl iş anlamadım.

Arkadaşlar güncel bilgi için okulunuzun sendika temsilcileriyle görüşün mutlaka bilgileri vardır. Eğer bilgileri yoksa da ilçe - il temsilcilerine sorarak bilgi alabilirsiniz. Gerçi iptal olacak derler son saniyede karar değiştirip bildiklerini yaparlar :) her şeye hazırlıklı olmak lazım.

arkadaşlar iptal olduğuna dair resmi bişey yok. türk eğitim senden başka iptal olduğunu söyleyen de yok sanırım, en azından şu ana kadar bir tek onlardan duydum bunu. diğer sendikalar iptal olmadığını il mem in 160 resen atamayı yaptığını vali yardımcısının da bunu onayladığını söylüyorlar. şu an valinin önündeymiş resen atamalar fakat o da onaylamayabilirmiş, üzerindeki baskıdan dolayı. ama iptal oldu onaylamadı diye bişey yok henüz.

sonuçlar açıklandı. bursa mebe girip sonuçlara bakabilirsiniz. resenler iptal olmuş hayırlı olsun arkadaşlar.

tahmini mi tuttu desek :)
kimsenin haberi yokken onlar bunu dile getirdi çünkü.
gerçi herkes bunu tahmin ediyodu ama kesin bişey olmadığı için dile getirmiyolardı.

İyice çocuk oyuncağına çevirdiler işi,resen olur korkusuyla 1 tercih yapmıştım, o da geldi. Dönem arası şahane oldu yani!!! Üstelikte bulunduğum yerden bayağı uzağa,hadi bakalım...

jazemin' Alıntı:
İyice çocuk oyuncağına çevirdiler işi,resen olur korkusuyla 1 tercih yapmıştım, o da geldi. Dönem arası şahane oldu yani!!! Üstelikte bulunduğum yerden bayağı uzağa,hadi bakalım...

Fatih lisesimi sizin ?

bir sendikanın il başkanını aradım. hukuki hakkımız varmı diye.. hocam biz neyin mücadelesini verdik dedi. tercih yapmasaydınız risk alsaydınız dedi. nerden bileyim dedim. ondan sonra ilde suat topal (şube müdürü) beyle görüşün o iptal edebilir sizin atamaları falan dedi. aradım şube müdürü yerinde yok. il merkezde olup görüşebiliecek arkadaş varmı acaba? bu resmen bizi oltalamak. sazan olduk resmen :)

hocam resen yapılacak diye tercih yaptım resende yapılmadığına göre atandığım yere gitmek istemiyorum diye dilekçe ver. aynısı geçen yıl benim başıma geldi. iptal ettiler.

Bugun ildeydim. İptal icin dilekce verdim. Cok kisi vardi zaten. İki buyuk sendika baskani ve sube muduru ile gorustum. Yarin aciklama yapilacak tum atamalar iptal. Bir daha yapilmayacak. Yazin okul donusumleri yapilinca olacakmis. Hayirli olsun.

nisay' Alıntı:
Bugun ildeydim. İptal icin dilekce verdim. Cok kisi vardi zaten. İki buyuk sendika baskani ve sube muduru ile gorustum. Yarin aciklama yapilacak tum atamalar iptal. Bir daha yapilmayacak. Yazin okul donusumleri yapilinca olacakmis. Hayirli olsun.
Anlayamadım,ataması yapılanlar da iptal mi yani?

nisay hocam tüm atamalar mı iptal ? meb sitesinde yayınladı biz kararname bekliyoruz çocuk oyuncağı mı bu anlamadım bir öyle bir böyle nasıl bir saçmalık oldu

İptal etmek isteyenlerden bireysel olarak dilekçe alsınlar. Tüm atamaları iptal etmek ne demek ya.Beceriksizliğinin faturasını bize çıkarmak zorunda mı bu milli eğitim her defasında.

arkadaşlar şimdi görüştüm telefonla sendikalarla, dilekçe verenlerin iptal olacak dendi.. isteyenler yeni yerlerine gidebilir dendi.

arkadaşlar kararnameler ilçelere gönderilmişler okullara göndermek için bugün hazırlanıyormuş

Ataması olan arkadaşlara bişey sormak istiyorum.Yeni okulunuzda göreve başlıyor musunuz? Yoksa şu an bulunduğunuz okulda devam edip Eylülde mi başlayacaksınız?

bizim okula 2 gün önce tel. zinciri geldi. ataması olanların hemen çıkışını yapın falan demişler. ama ben iptal dilekçesi verdim bekliyorum.

iptal dilekçesi verenlerin iptal oldu merak etmeyin arkadaşlar. bizim okulda iki kişinin tayini çıktı biride benim ben iptal dilekçesi verdiğim için kararnamem gelmedi diğer arkadaşın geldi.

dilekçe verip okul bittikten sonra başlayabilirsiniz. Eylülde değil haziran ayında dersler biter bitmez seminere yeni okulunuza gidebilirsiniz ben öyle yapmayı planlıyorum.

ckayatr' Alıntı:
dilekçe verip okul bittikten sonra başlayabilirsiniz. Eylülde değil haziran ayında dersler biter bitmez seminere yeni okulunuza gidebilirsiniz ben öyle yapmayı planlıyorum.
Ben de öyle yapacağım hocam.Prosedürü bilmiyorum,pazartesi gidip görüşeceğim il milli eğitimle

Geri