Bursa'ya tayin isteyecekler hangi okulları yazacaklar

Kodla Büyü
polathanem' Alıntı:
ben osmangazi ve yıldırımdaki tüm okulları yazdım batıdan doğuya doğru bugün bitirdim tercih işini.. evim emekte celal bayar kendi okuduğum ilkokul. ayrıca 1 dönem ücretli öğretmenlik yapmıştım. emek, ne çevresiyle nede öğrencisiyle tavsiye edebileceğim bir yer değil akrabalar ve evim olmasa durmayı hiç düşünmediğim bir yer. mümkün olursa evide satıp ordan ayrılmayı planlıyorum ileriki zamanda...
tercihlerinizi ve puanınızı paylaşabiirmisiniz?

Bursa diye aldanıp çok gözü kara tercih yapan arkadaşlar var.
Biraz araştırıp yaparsanız iyi olur, yoksa 3 sene çok üzülürsünüz.

vkaan44' Alıntı:
skipper_forum' Alıntı:
Geçen seneki Bursaya atanma maceram şöyle oldu:
88-90 puanla (hatırlamıyorum tam kaçtı) İnegölde bir Ortaokuluna geldim.
Eşim eş durumunda Osmangaziye geldi.
Şubat ayında eş durumundan Osmangazi de bir ortaokulda göreve başladım.

Osmangazinin yerleşilecek bir yer olduğunu söylüyorlar.. Açıkçası biz de Osmangaziye yerleşmeyi düşünüyoruz.. Hocam siz memnunmusunuz Osmangaziden...
Osmangazi çok geniş bir coğrafya ama oturulacak yerler yok değil fakat hemen sınırındaki Nilüferde oturup osmangazide çalışabilirsiniz. Osmangazi nasıl dersen kenar mahalleleri varoşumsu ama merkezi iyidir.

ilyas33' Alıntı:
polathanem' Alıntı:
ben osmangazi ve yıldırımdaki tüm okulları yazdım batıdan doğuya doğru bugün bitirdim tercih işini.. evim emekte celal bayar kendi okuduğum ilkokul. ayrıca 1 dönem ücretli öğretmenlik yapmıştım. emek, ne çevresiyle nede öğrencisiyle tavsiye edebileceğim bir yer değil akrabalar ve evim olmasa durmayı hiç düşünmediğim bir yer. mümkün olursa evide satıp ordan ayrılmayı planlıyorum ileriki zamanda...
tercihlerinizi ve puanınızı paylaşabiirmisiniz?

puan olarak tam 100 puanım var. tercihler derken?? osmangazi ve yıldırımdaki açılan tüm (ortaokul, teknik lise, imam hatip vs) okulları yazdım demiştim zaten.... bir tanede gürsu.

Internet' Alıntı:
%100 gerçek puanları yazmıyoruz maalesef, telaş etme bismillah de yaz...
baksana okulları görünce millet çekildi forumdan :D
eko ekoooooo ekooooo (ses verince forumda yankılanıyor, kimse kalmadı :idea: )
Yalan puan yazma ithami yanlis bie itham. Zira hirsiz herkesi hirsiz sanarmis.

togius' Alıntı:
Internet' Alıntı:

seninle polemiğe mi gireceğim, hayır ...

Internet' Alıntı:
togius' Alıntı:
Internet' Alıntı:

inan bana benimle bırak polemiğe girmeyi yüz yüze gelmeye cesaret edemezsin.

Ekli dosyalar

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    110.9 KB · Görüntüleme: 640
togius' Alıntı:
Internet' Alıntı:
togius' Alıntı:
Internet' Alıntı:

inan bana benimle bırak polemiğe girmeyi yüz yüze gelmeye cesaret edemezsin.

Öğretmen olmuş insan burada adam kandırıp menfaat elde etmek için yalan söyleyebilecek cibiliyetteyse zaten.... Söz bir insanın namusudur. Kirletmemek lazım gelir. tabi okumakla da adam olunmuyor herkesin malumu. Böyle karaktersiz hareketlere giren insanlar elbette her yerde olabilir, olmuştur ve olacaktır... Benim hüsnü zannım bunların önemsenmeyecek kadar azınlıkta olduklarıdır.. Ben şahsen burada söylenen her söze ciddiyetle yaklaşıyor ve öyle bakıyorum.

Not: bende puanımı gösteren ekran görüntüsünü paylaşacaktım ama bakış açıma göre çok gereksiz görerek buraya koymaktan vaz geçtim.

Every man dies but not every man really lives..........

arkadaşlar ben çekilyorum.bursa işini erteledim.97 puanım vardı çok bişey etkilemez sizi ama bir garibanı doğudan kurtarabilirim.fakat bütün okullar tecih edilirse zaten kimse açıkta kalmaz atanır.en uzak en kırsal okul olan candarlı ortaokuluna gecen yıl 31-32 puanla yerleşen olmuş bu yıl o arkadaş ordan ayrılmış gene norm açmışlar.30 puan demek doğu-güneydoğuda il ilçe merkezinde 3 yıl çalışmış il içi ildışına ilk defa tayin hakkı elde etmiş kişinin puanı dmek.hepinize hayırlı olsun

bu forum bizim sadece tayin döneminde uğradığımız bir form değl.her zaman paylaşım yaptığımız bir yer.kimse kimseyi kırmasın.hatta bu forumda yazıştıklarımızla hizmetiçi eğitimde yüz yüze geliyoruz.hatta ve hatta burda tayin için yazışanların hepsi bursaya atanacak ve BTR görevlendirmeleri yapıldığında rutin toplantılarda aynı salonda buluşup toplantı yapacaksınız.dünya küçük.nasipten öte yol gitmez.

ilyas33' Alıntı:
bu forum bizim sadece tayin döneminde uğradığımız bir form değl.her zaman paylaşım yaptığımız bir yer.kimse kimseyi kırmasın.hatta bu forumda yazıştıklarımızla hizmetiçi eğitimde yüz yüze geliyoruz.hatta ve hatta burda tayin için yazışanların hepsi bursaya atanacak ve BTR görevlendirmeleri yapıldığında rutin toplantılarda aynı salonda buluşup toplantı yapacaksınız.dünya küçük.nasipten öte yol gitmez.

hocam bende bu kadar fevri konuşmak istemem ama biz bu foruma emek veriyoruz sadece tartışma anlamında değil. bu forumda epeyde emeğim vardır. kalkıp kimse burada ben puanımı yazdım diye beni veya bir başka arkadaşımı yalancılıkla itham edemez. hele ki bunu dalga geçmek maksatlı yapamaz. ortaya çirkince laf atıp sonrada provakatör gibi kimse geri çekilemez. inanın sinirim tavan yaptı. burada diyoruz ki okulları arıyoruz diyoruz sırasını yazıyoruz en azından gerçekten puanı düşük arkadaşlara bir faydamız dokunur. yahu zaten merkezde toplamda 15 - 16 okul var benim buraya bunları yazma amacım puanı düşük olanlar çekinmeden bence 16 tercihinde tamamını yapmalarını istemem. tüm o okullara gidiş geliş arası araç var ve yakın mesefeler. tercih sırasını yeterki kendilerine göre bilinçli yapsınlar.

hocam bötenin tercih edebileceği toplam kadro 39 bazı normlarda çift yaklaşık 35 okul tercih etmesi gerekiyor böteli.sizi rahatlatacak olan arkadaşlar tef liler.ki onlarında çogu meslek lisesinden vazgecmezler.merkez ilçedeki 18 okul 22 normu herkes tercih etsin.7 tercih de gemlik orhangazi yenişehir inegöl sıralaması ile yapsın merkezde yaşamak isteyenler.istanbuldaki arkadaşlar 1 saat yol gidiyor.orhangazi gemlik yarım saat inegöl yenişehr merkeze max 45 dakka.kestel gürsu yıldırım osmangazi nilufer zaten merkez ilçeler.30-35 puanlık arkadaşım da zaten orhaneli iznik karacabeye razı gelir.

ben bursaya gelmekten vazgecmesem işin açığı orhangazi gemlik iznik düşünüyordum.merkezde arabayatağındaki okullar kızık şirinevler gülçiçek hatun gibi okullarda çalışmaktansa mis gibi gemlik te orhangazi de 3 yıl çalışmak daha cazip.merkezde oturunca hergün çarşıya pazara mı cıkacan.gemlik orhangazi zaten merkeze yarım saat.haftasonu gelir gezer dönersin.

Arkadaşlar öncelike tartışmamızın bir anlamı yok, biz birlik beraberlik havasını neden yaşayamıyoruz anlamıyorum. Hepimiz zümreyiz belki de rumuzlarımız yerine isim soyisim olsa çok da tanıdık çıkabilecek yakın insanlarız.
Ben 71 puanla düşünüyordum fakat forumdaki puanlar beni vaz geçirecek gibi.
Antalya-Gazipaşa ilçesindeyim küçük bir ilçe bu tarafı yazmayı düşünen varsa yardımcı olabilirim.
sırasıyla

GEMLİK Gemlik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi, Denizcilik Anadolu Meslek Lisesi
İZNİK İznik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
İZNİK Çok Programlı Lise
OSMANGAZİ Osmangazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi
İNEGÖL İMKB Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi
İNEGÖL İnegöl Dörtçelik Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi

Düşünmüştüm buraları yazan arkadaşlar varsa ve puanları benden yüksek ise dürüst olabilirlerse sevinirim. Teşekkürler herkese...

1-) İnegöl'de görev yapan bir BT öğretmeni olarak Dörtçelik EML 1.sınıf bir okul kolej gibi nizam intizam süper.Eğer BÖTE olmasaydım kesin orayı yazardım.
2-) İMKB Biraz sıkıntılı ama yazılabilir.
3-) Altıeylül 26 saat ders var BT eski ancak okul çarşı merkezinde sayılır.
4-) Mahmudiye İmam hatip 28 saat ders var BT yok

Hayırlı tayinler...

arkdaşlar bende tayinim bügün itibariyle istmiş durumdayım Puanım 165
1. Osmangazi Bursa çimento fabrikası ortaokulu
2. Yıldırım Emir Buhari Ortaokulu
3. Yıldırım Zübyede Hanım Ortaokulu

herkese hayırlı uğurlu olsun

senay2255' Alıntı:
artemisem hocam evinizin bulunduğu mahalle konum olarak hangi okullara yakın. il dışına açık okullara göre: olursa seve seve evinizi kiralarız.
OSMANGAZİ Osmangazi Anadolu İmam Hatip Lisesi
OSMANGAZİ Yunuseli Şehit Gürcan Ulucan Ortaokulu
OSMANGAZİ Bursa Çimento Fabrikası Ortaokulu
OSMANGAZİ Osmangazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi
YILDIRIM Şehit P.Bnb.Ercüment Türkmen İmam Hatip Ortaokulu
YILDIRIM Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya Ortaokulu
YILDIRIM Fatih Sultan Mehmet Ortaokulu
YILDIRIM Sait Süheyla Bildirener Ortaokulu
YILDIRIM Emirbuhari Ortaokulu
OSMANGAZİ Nizam Karasu Anadolu İmam Hatip Lisesi
OSMANGAZİ Celal Bayar Ortaokulu
YILDIRIM Zübeyde Hanım Ortaokulu
YILDIRIM Şirinevler Ortaokulu
YILDIRIM Gülçiçek Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi
YILDIRIM Yavuz Selim Ortaokulu
YILDIRIM Fethiye Dörtçelik Ortaokulu
YILDIRIM Kızıklar Ortaokulu

Hocam ev Hamitlerde, Yunuseli ve Osmangazi Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nin bulunduğu Akpınar mahalleleri ile komşudur. Arabanız varsa 10-15 dakikada ulaşabilirsiniz. Hayırlısı olsun, atanırsanız yardımcı oluruz inşallah.

Ben İnegöl'de çalışıyorum arkadaşlar. Sınıf öğretmeniyim. İnegöl ile ilgili sormak istediğiniz bir durum olursa yardımcı olurum. Allah, gönlünüze göre versin.

Hocam gemlik bursaya 30 km falan.sahilde küçük bir ilce.saatte bir bursaya otobüs kalkar ve kalkan otobüs bursada kent meydani denilen şehrin merkezinden geçerek son duragi olan merinos kültür merkezi metro duragina iletir sizi ve aktarmalı avantajı ile bursanin bir ucundan bir ucuna metro ile gidebilirsiniz.yani gemlikte calisip bursa merkezde oturmaniz mümkün.ayrıca bursaya nispeten kiralar uygun ve İstanbul yolu üzerinde. Yalovaya bir saat.yine gemlikten sonra İstanbul yolu üzerindeki orhangaziye de yarim saat falan.ayrıca iznik e de 40 dakika falan ceker.daha ne olsun :-)

Dahasi yazliklarin olduğu kumla beldesi de gemliktedir.gemlikten bursaya gitmeden yarim saat gibi bir surede mudanyaya geçebilirsiniz.gemlikten istanbula deniz seferleri de var bildiğim kadariyla

hannioglu' Alıntı:
1-) İnegöl'de görev yapan bir BT öğretmeni olarak Dörtçelik EML 1.sınıf bir okul kolej gibi nizam intizam süper.Eğer BÖTE olmasaydım kesin orayı yazardım.
2-) İMKB Biraz sıkıntılı ama yazılabilir.
3-) Altıeylül 26 saat ders var BT eski ancak okul çarşı merkezinde sayılır.
4-) Mahmudiye İmam hatip 28 saat ders var BT yok

Hayırlı tayinler...

Dörtçelik EML hakkında;TEF 130 PUAN şansımı deneyebilirim.Belki olabilir.
Hocam ek ders durumunu biliyor musunuz acaba .Açık Lise olayı var mı.Merkezde mi
kısaca bilgi verebilir misiniz.

karakartall' Alıntı:
Ben İnegöl'de çalışıyorum arkadaşlar. Sınıf öğretmeniyim. İnegöl ile ilgili sormak istediğiniz bir durum olursa yardımcı olurum. Allah, gönlünüze göre versin.

İnegöl DörtÇelik Eml hakkında neler biliyorsunuz.Ayrıca İnegöl de kiralar ne durumda,havası nasıldır.Ulaşım v.s hakkında bilgi verebilir misiniz?

Siz ce İmkb mi dörtçelik mi?Avantajları veya dezavantajları neler dir?

Anladım, Sitede gemlik lafı pek geçmiyor, benden başka yazan yok sanırım :D, buraya girmeden yazan varsa da ayıp etmiş artık :P
Sizlerin de gönlüne göre olsun...

Gemlik eml norm 4 şu an sadece ben kaldım 3 tane açığımız var. Sanırsam il dışına 1 açık göstermişler. Göç alan yüz binin üzerinde nüfusu olan Bursa'ya Yalova'ya İstanbul'a yakın bir ilçe...

cubido' Alıntı:
Gemlik eml norm 4 şu an sadece ben kaldım 3 tane açığımız var. Sanırsam il dışına 1 açık göstermişler. Göç alan yüz binin üzerinde nüfusu olan Bursa'ya Yalova'ya İstanbul'a yakın bir ilçe...

listemde 3. sırada ancak, tahminime göre 145-160 puanlı birileri yerleşir oraya. ama bir şans ekledim.

karakartall' Alıntı:
Hocam benim de inş İnegöl çıkarsa Ağustosta eşim de özür grubundan tayin isteyecek inş. Eşim sınıf öğretmeni ve acaba bilginiz var mı İnegölde sınıf öğretmeni normuyla ilgili...

Geri