karçiçeği' Alıntı:hocam forumdan paylaşabilir misiniz. malum MEB ENGELİ
Sayın Karçiçeği,
dosya boyutu 48 ve 90 mb oldugu için forumda paylaşamayıyorum 10 mb sınırı var malum..
karçiçeği' Alıntı:hocam forumdan paylaşabilir misiniz. malum MEB ENGELİ
stattlich' Alıntı:arkadaslar suraya yukleeniz. meb hattı var defalarca rica edilmiş ama bi Allahın kulu eklememiş. Okullardan indiremiyoruz. lütfen yardımıc olunuz.!!
tcoalngsau' Alıntı:stattlich' Alıntı:arkadaslar suraya yukleeniz. meb hattı var defalarca rica edilmiş ama bi Allahın kulu eklememiş. Okullardan indiremiyoruz. lütfen yardımıc olunuz.!!
SAyın hocam 3 kere cvp verdim siz okumuyorsunuz galiba. dosyalar toplam 130 küsür mb nasıl yükelyelim bu siteye? max 10 mb yükleme izni var.
varsa okulda bir arkadaşınızda Wın v.s o şekilde halletmeye çalışın veya okul çıkışı internet kafeye
İndirdiğim dosyadaki swf uzantıyı açınca da kırmızı şerit kayıyor.exe uzantıyı açınca görüntü normaltcoalngsau' Alıntı:ogretmenokan' Alıntı:Niye fladan düzenlediğimde kırmızı renk yukarı kayıyor film şeridi kayboluyor
büyük ihtimal ile zemini kaydırıyorsunuzdur.Tam olarak ne yapmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim belki :roll:
helppppppppppppppstattlich' Alıntı:hocam fla dosyasındaki okul ismini silebilir yada değiştirebilir miyiz. nasıl yapabileceğimizi söylerseniz sevinirim.
ogretmenokan' Alıntı:İndirdiğim dosyadaki swf uzantıyı açınca da kırmızı şerit kayıyor.exe uzantıyı açınca görüntü normaltcoalngsau' Alıntı:ogretmenokan' Alıntı:Niye fladan düzenlediğimde kırmızı renk yukarı kayıyor film şeridi kayboluyor
büyük ihtimal ile zemini kaydırıyorsunuzdur.Tam olarak ne yapmak istediğinizi söylerseniz yardımcı olabilirim belki :roll:
ben fladan okul giris resmini uygun çözünürlükte değiştiriyorum swf yada exe oluşturduğumda kırmızı şerit kayıyor bozuluyor yani napcaz bilemedim
stattlich' Alıntı:yad hocam girişteki resmin Psd si varsa gönderirseniz eger photoshopta düzenleriz.
tcoalngsau' Alıntı:stattlich' Alıntı:yad hocam girişteki resmin Psd si varsa gönderirseniz eger photoshopta düzenleriz.
tcoalngsau' Alıntı:ogretmenokan' Alıntı:Niye fladan düzenlediğimde kırmızı renk yukarı kayıyor film şeridi kayboluyor
stattlich' Alıntı:tcoalngsau' Alıntı:stattlich' Alıntı:yad hocam girişteki resmin Psd si varsa gönderirseniz eger photoshopta düzenleriz.
sayın hocam 18 mart için okul isminin oldugu PSD bulamadım (geçen sene yapmıştım )
ama ben size 12 martı gönderiyorum siz ayarlayın kendinize göre
peki hocam ben okul ismini nasıl eğiştirebilirim yardımıc olurmusunuz. bu yıl ilçedeki 18 mart kutlamaları bizim okulda ve bu sunuyu elinize sağlık çok beğendiler ama okul ismini acilen değiştirmem lazım.
oracle' Alıntı:tcoalngsau' Alıntı:ogretmenokan' Alıntı:Niye fladan düzenlediğimde kırmızı renk yukarı kayıyor film şeridi kayboluyor
tcoalngsau hocam 18 mart swf de sıkıntı yok ama fla dosyasında resimler kırmızı şerit olarak görünüyor..