Arkadaslar bu dönem yeni bir okula BT sınıfı açıldı ve benide görevlendirme ile orada da derslere giriyorum.Ancak bilgisayarlar CASPER vista yüklü bilgisyarın biri hiç açılmıyordu.şöleki kasadan ses geliyor ışıklar fan falan tamam ama ekrana hiç ama hiç bişi gelmiyor.Bios dahi okunmuyor yani.Sinyal yok diip gidiyor.
Ekran kartını değiştirdim yine aynı..
Neyse öle devam ederken diğer çalışan bir bilgisayar 2. gün vista hata buldu çözüm arayayımmı dedi ara dedim bekledi bekledi kapandı.Açmaya çalıştım bu pc de diğerile aynı oldu.ses var ama ekrana hiç bişi gelmiyor sinyal yok diyip gidiyor.1 haftada 2 bil. aynı olayla gitti..
ne yapacağımı da şaşırdım.denemediğim yol kalmadı kablosu ana karta reseti falan falan..varmı bu durumla karşılaşan?Yardımcı olabilecek.
sınıflarım zaten 30-35 kişilik 13 pc ile kaldık ölece..
daha internetimiz bile yok
Ekran kartını değiştirdim yine aynı..
Neyse öle devam ederken diğer çalışan bir bilgisayar 2. gün vista hata buldu çözüm arayayımmı dedi ara dedim bekledi bekledi kapandı.Açmaya çalıştım bu pc de diğerile aynı oldu.ses var ama ekrana hiç bişi gelmiyor sinyal yok diyip gidiyor.1 haftada 2 bil. aynı olayla gitti..
ne yapacağımı da şaşırdım.denemediğim yol kalmadı kablosu ana karta reseti falan falan..varmı bu durumla karşılaşan?Yardımcı olabilecek.
sınıflarım zaten 30-35 kişilik 13 pc ile kaldık ölece..
daha internetimiz bile yok