Re: CEBIT BBNet zirvesine katılacaklar. CEBIT CEBIT
Merhaba,
Öncelikle bu etkinliğin sizler tarafından "sempozyum" şeklinde anılması beni çok etkiledi. Bu sebeple acil birşeyler yazayım istedim.
Fuara giriş davetiyelerini Hifaştan alacağız, problem yok. Eğer şehirlerden katılımı veya belirli güzergah üzerinden katılımı ayarlayabilrsek otobüs tutma işini de hallederiz. Gerekirse İstanbul'da 1 akşam konaklama için devletin imkanları da kullanılabilir. EĞİTEK'ten 3-4 arkadaş şu anda bizde seminerdeler ve bir misafirhanade kalıyorlar. Yok mu devlete yakın birileri
Arkadaşlar bu salona 600 kişi toplanır, hiç merak etmeyin. Ben bunu hissediyorum. Çalıştayı düzgün organize edersek ve sadece "sorunlar-sıkıntılar" ie kalmazsak inanın etkisi de çok büyük olur. Kararları çabuk almak ve o panelin/oturumun sorumlusunu tespit etmek lazım.
Kısa kısa:
AA) Davetiye, poster için şu ans sadece interneti kullanabiliriz. Emin olun etkili olacaktır.
BB) Biz "pazarlamasını" yaparız. Burada tereddütünüz olmasın.
CC) Acil bir katılım veri bankası lazım, bu iş isimleri alt alta yazmakla olmaz. Kayıt olan ve çalıştaya gelen herkesi bilmeliyiz. "Pazarlama" için gereklidir.
DD) Programı tam olarak belirlemek lazım. Sadece protesto veya sorunların tartışıldığı bir etkinlik de olmaması lazım. Orada biz kendimize, arkadaşlarımıza ve misafirlere (Kimlerin gelebileceğini sonra tartışırız) neden Bilişim Öğretmenliğinin gerekli olduğumuzu anlatmalyız.
Aklımda çok fikir ve desteklemek için çok araç var ama şu an özellikle ana temaları gölgelemesini istemediğimden yazmıyorum. Emin olun finansal veya organizasyonel bir problem olmaması için ben elmden geleni yaparım. 9 Ekim tarihi kesinleşti. Allah yardımcımız olsun.